ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Βάζει ''κέρβερο" κάτω απο τα γκολπόστ !!! Ο τερματοφύλακας Γιώργος Κόλιας με καταγωγή απο το Λάκκωμα το νέο απόκτημα του ΔΙΓΕΝΗ!!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.



Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.



Σε μια μεγάλη προσθήκη προχώρησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών η διοίκηση του Διγενή Λακκώματος ,καθώς απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιώργο Κόλια !!!!! Ο υψηλόσωμος (1,90) πορτιέρο όπου έχει καταγωγή από το Λάκκωμα είπε το ναι στην πρόταση του προέδρου Τάσου Ορτουλίδη και ντύθηκε στα χρώματα της ομάδας της Χαλκιδικής!!!!! Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Θεσσαλονίκη όπως Μακεδονικός Ασκού ,Εθνικό Σοχού,Α.Ε.Πολυδεντριου,Φοίνικας Σχολαρίου, Εθνικός Πυλαίας ,ΠΑΕ Τερψιθέας ,Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου !!!!! Τελευταία ομάδα ο Μακεδονικός Δροσάτου από το Κιλκίς !! Ετσι ο Γιώργος Κόλιας θα ειναι μαζί με τους Θάνο Παρασχούδη, Δημήτρη Χατζόπουλο και τον Κλάιντι Σότα οι "φύλακες άγγελοι" των γκολπόστ του Διγενή Λακκώματος!!
 Οι πρώτες δηλώσεις του υψηλόσωμου πορτιέρο : 

 "Ευχαριστώ την διοίκηση για την πρόταση να έρθω βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει ο Διγενής να σωθεί όσο γρηγορότερα και πιστεύω πως θα γίνει σίγουρα ,εύχομαι όλα να πάνε καλά και στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε !!!!"Φωτογραφία του George Kepeer.