ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλη νίκη με ανατροπή του ψυχωμένου ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ που αυτή την φορά είχε τον διεθνή Σωτήρη Κωνσταντινίδη που στο 91΄ πέτυχε με ασύλληπτη ανάποδη κεφαλιά το τελικό 3-2. Τα άλλα δυο πανέμορφα γκόλ της νίκης με τον ΗΡΑΚΛΗ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ ο Τσίκο και ο Τσακλίδης!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για σωτηρης κωνσταντινιδης

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν . ΦΩΚΑΙΑΣ (3-2)
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Διγενής Λακκώματος που έπειτα από ένα δραματικό σε εξέλιξη αγώνα, λύγισε την αντίσταση του Ηρακλή Νέας Φώκαιας. Ο ΑΓΩΝΑΣ: Παλικαρίσια νίκη σημείωσε στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» ο Διγενής Λακκώματος, καταβάλλοντας τις Φώκιες, στο ντέρμπι των «νεοφώτιστων». Οι δύο αντίπαλοι είχαν απόλυτη ανάγκη από βαθμούς και πάλεψαν μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς ο αγώνας έγινε με δυνατό αέρα και βροχή. Νεανικά σύνολα και οι δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι του Τάσου Θεοδωρίδη έδειξαν ξανά μαχητικότητα, πάλεψαν μέχρι το τέλος και δικαιώθηκαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Τσαλδάρη τα έδωσαν όλα για θετικό αποτέλεσμα και τελικά έχασαν στις καθυστερήσεις. Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις έπαιξε η παρουσία του έμπειρου Σωτήρη Κωνσταντινίδη, καθώς αυτήν τη φορά ο κινητήριος μοχλός του Διγενή έπαιξε και μάλιστα αναδείχθηκε σε πρόσωπο της συνάντησης.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 15΄ σουτ του Μουράτι έξω από την περιοχή, ο Παρασχούδης δε συγκράτησε την μπάλα και 0-1. Στο 50΄ ο Κούλης Σιδηρόπουλος τροφοδότησε τον Τζόι Τσίκο, που εξαπέλυσε ασύλληπτο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ισοφαρίζοντας. Στο 59΄ σέντρα του Τζόβα, κεφαλιά του Δερνεξή απέκρουσε ο Τσιγγάνης και με νέα κεφαλιά ο Στέφανος Τσακλίδης έκανε το 2-1. Στο 63΄ ο Βαχτανίδης με ισχυρό, μακρινό σουτ και την βοήθεια του αέρα αιφνιδίασε (2-2). Στο 91΄ ο Χατζηαναγνώστου έκτέλεσε το φάουλ και με εξαιρετική ανάποδη κεφαλιά ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης πέτυχε το 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:Πολύ καλή η διαιτησία του Αναστασόπουλου (Ν. Σκούτας, Τσιρωνάς).
ΛΑΚΚΩΜΑ: Παρασχούδης, ΤΣΙΚΟ, Σιδηρόπουλος, ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΝΕΞΗΣ, Τζόβας (81΄ Κουρατζίνος), ΓΙΑΛΕΤΖΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Κουτσόγλου (77΄ Σέρα), Χατζηαναγνώστου, Μπιμπάι (46΄ Φ. Χαντζαρίδης).
ΦΩΚΙΕΣ: ΤΣΙΓΓΑΝΗΣ, ΒΑΧΤΑΝΙΔΗΣ, Νιπόλι, Σχοινάς (77΄ Ευθυμιάδης), ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ, Αργυρίου, ΝΤΟΪ, Κεριότα, Κατσαρός (67΄ Μιγδάνης), ΜΟΥΡΑΤΙ, Τσακίρογλου.




Φωτογραφία του Xrhstos Dernekxis.