ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Μεγαλειώδη νίκη του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος με σπουδαίο "τρίποντο" επι του ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ Αφύτου (3-1), με γκόλ των Κωνσταντινίδη, Χ"αναγνώστου και Σέρα και ανέβηκε ετσι βαθμολογικά στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΡΩΝΑΙΟ

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΞΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΡΗΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗΣ

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΤΕΟ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ (3-1) (Φώτο: Φένια Χρηστίδου)

Την πρώτη νίκη του με τον Αντώνη Κασάπη στον πάγκο πέτυχε ο Διγενής, που κυριάρχησε σε «βαρύ» γήπεδο της πολύ καλής ομάδας του Τορωναίου, σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση οπου δίκαια πηρε τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς σωτηρίας αφου έπαιξε με ψυχή και με δύναμη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Διγενής κερδίζει δεύτερη φορά φέτος τον Τορωναίο, ενώ τέθηκαν αντιμέτωπα τα αδέλφια Φοιτά, Νίκος και Δημήτρης. Στο 10΄ ανατροπή του Κωνσταντινίδη από τον Σιούζο, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι. Στο 20΄ ο Μαυρίδης απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Σέρα και ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης με έξοχο πλασέ το (1-0). Στο 30΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Νίκου Φοιτά απο τον βοηθό Κελάζογλου. Στο 51΄ πλασέ του Σέρα στην ρίζα του αριστερού δοκαριού της Αφύτου. Στο 53΄ ανατροπή Κωνσταντινίδη και στο πέναλτι ευστόχησε ο (εορτάζων) Θόδωρος Χατζηαναγνώστου (2-0). Στο 79΄ φάση διαρκείας στα καρέ του Χατζόπουλου και ο Ιβάν μείωσε σε (2-1). Στο 85΄ ωραία συνεργασία των νεοεισελθέντων Στέλιου Κλήμη και  Αλέξανδρου Γιαλετζή που ειχαν περάσει σαν αλλαγή, με τελικό αποδέκτη τον Βαλάντη Σέρα που έκλεισε το τελικό σκορ (3-1). 
                                                                                                 Αρκετά καλός ο διαιτητής Φώτης Σκούτας και οι βοηθοί (Κελάζογλου, Μαυροπούλου). Οι γηπεδούχοι του ζήτησαν πέναλτι  στο 10΄, ενω οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν το πέναλτι του 53΄.

 ΛΑΚΚΩΜΑ: (Αντώνης Κασάπης) ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Καράι, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΝΕΞΗΣ, Τσακλίδης, Χατζηαναγνώστου, Τζόβας (78΄ Γιαλετζής), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (75΄ Κλήμης), ΣΕΡΑ, Ν. Φοιτάς (80΄ Μεσιάρης), Χρυσογονίδης (47΄ Μπάρδι).

 ΑΘΥΤΟΣ: (Γιάννης Παπαβασιλείου) Μαυρίδης, Δ. Φοιτάς (8΄ λ.τ. Αθ. Σιούζος-59΄ Μανηταράς), Πάτσι (72΄ ΙΒΑΝ), ΣΚΕΝΤΟΣ, ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ, ΜΑΝΩΛΗ, Τοντόρ, Φουστανελίδης (46΄ Τσεμεκίδης), Γερασίμου, Αλ. Σιούζος, ΣΜΥΡΛΗΣ.

Τo ΣΑΒΒΑΤΟ 24 Φεβρ. και ώρα 15:00 στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ VS ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ με διαιτητή τον Φώτη Σκούτα και βοηθους τον Γιώργο Κελάζογλου & Ελευθερία Μαυροπούλου

Αποτέλεσμα εικόνας για διγενης λακκωματος
vs
Αποτέλεσμα εικόνας για τορωναιος αφυτου