ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Νέος προπονητής του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος ο Αντώνης Κασάπης στην θέση του Τάσου Θεοδωρίδη!!! Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την ΟΛΗ προσφορά του που κράτησε όρθια την ιστορική ομάδα της Χαλκιδικής στίς δύσκολες στιγμές της φετινής περιόδου!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΤΑΣΟΣ ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ  ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΣΑΠΗ

Μετά τον άτυχο αγώνα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ Ν ΜΑΡΜΑΡΑ  σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάσο Θεοδωρίδη. Η διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος τον ευχαριστεί για την προσφορά του, που ήρθε σε δύσκολες στιγμές και κράτησε όρθια την ομάδα και του ευχεται    καλή επιτυχία στη ζωή του,  και στην συνέχεια της καριέρας του.
 
Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Αντώνης Κασάπης, γιος του παλιού παίκτη του Ηρακλή, Νίκου Κασάπη. Ως τερματοφύλακας ο Αντώνης Κασάπης έκανε σπουδαία καριέρα σε Ξάνθη, Λάρισα κι άλλες ομάδες, μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, στην Α1 Ημαθίας.

Αυτοκτόνησε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος χωρίς να εχει την τύχη με το μέρος του έκανε "δώρο" τους τρείς βαθμούς στον Μαρμαρά!! Ο βοηθός Χριστάκογλου δεν υπεδειξε την αποβολή του γκολκήπερ που έπιασε την μπάλα εξω απο την περιοχή του και ακύρωσε κανονικό γκόλ του Σέρα!!!!


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (0-1)
Δραματικό με όλη την έννοια της λέξης ήταν το χθεσινό παιχνίδι στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος», όπου ο Διγενής γνώρισε οδυνηρή ήττα, ενώ η Προποντίδα πέτυχε σπουδαία νίκη. Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο έγινε η συνάντηση, όπου οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, στάθηκαν όμως άτυχοι και στο τέλος η μπάλα τους τιμώρησε και γνώρισαν την ήττα, μένοντας μόνο με τις εντυπώσεις, αλλά και τα παράπονα από τον επόπτη Χριστάκογλου. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι μετέβησαν στο Λάκκωμα με δώδεκα μόλις παίκτες στην αποστολή, έπαιξαν όμως με αυταπάρνηση και σημείωσαν παλικαρίσια νίκη, έστω και με τη βοήθεια της τύχης. Ο Διγενής για μια αλλη φορά ειχε απουσίες (Παρασχούδης, Δούμας, Δερνεκξής, Γιαλετζής Σ., Ζήκος, Μεσιάρης, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος). Ήταν πολύ μεγάλες οι εναλλαγές συναισθημάτων στη διάρκεια της αναμέτρησης, σε παιχνίδι… ακατάλληλο για καρδιακούς, που είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο αντιπάλους. Στο 15΄ μπαλιά ακριβείας του Κωνσταντινίδη, που έβγαλε τετ-α-τετ τον Τσίκο, το πλασέ του οποίου πέρασε μόλις άουτ. Στο 25΄ δυνατό σουτ του Γιαλετζή απέκρουσε ο Μιλκονίδης. Στο 50΄ σουτ του Καρνόπουλου μόλις άουτ, στο 57΄ θύελλα διαμαρτυριών, όταν ο τερματοφύλακας Καραγιάννης έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, οι γηπεδούχοι ζήτησαν την ΑΠΟΒΟΛΗ του, κάτι που δεν υπέδειξε ο επόπτης Χριστάκογλου. Νέες διαμαρτυρίες στο 65΄, όταν ξανά με υπόδειξη του επόπτη Χριστάκογλου ακυρώθηκε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ γκολ του Σέρα ως οφσάιντ. Στο 61΄ τετ α τετ του Χρυσογονίδη πλσάρει τον γκολκήπερ Καραγιάννη και η μπάλα κυριολεκτικά πάνω απο την γραμμή απομακρύνει με αυτοθυσία ο Μιλκονίδης!!!!!!Στο 74΄ πλασέ του Καρνόπουλου κατέληξε μόλις άουτ. Στο 84΄ σύγχυση στην περιοχή και ο Καρνόπουλος με κεφαλιά «πάγωσε» το γήπεδο (0-1). Στο 88΄ και 92΄ ο Καραγιάννης με εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Σέρα, Κωνσταντινίδη αντίστοιχα, κράτησε τη νίκη της ομάδας του. Καλός ο διαιτητής Δραγάτης και ο επόπτης Γρεβένης, πολλά παράπονα έχει ο Διγενής από τον Χριστάκογλου. ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζόπουλος, Χατζηαναγνώστου, Τζόβας, Τσακλίδης, ΙΑΤΡΙΔΗΣ (84΄ Μπάρντι), Φοιτάς (66΄ Σέρα), Γιαλετζής, ΚΛΗΜΗΣ (75΄ Καράι), ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗΣ (79΄ Σιδηρόπουλος), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΤΣΙΚΟ. ΜΑΡΜΑΡΑΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Τσιακμάκης, ΒΡΑΧΝΟΣ, Θεοχάρης, ΜΙΛΚΟΝΙΔΗΣ, Γκοντίνος, Τερσενίδης, Ψηλογιάννης, ΚΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΛΚΙΑΣ (88΄ Ζουμπούλης), Τσούρι.