ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος έπαιζε με 9 παίκτες και ο διαιτητής Παυλίδης κρατούσε και καθυστερήσεις στον αγώνα με την ΤΡΙΓΛΙΑ στο (6-0)!!!! Τραυματίες Γιαλετζής, Ιατρίδης, Δερνεξής, Χ¨αναγνώστου, Τσάκαλος, Τσίκο και αναγκαστικά έπαιζε τραυματίας και ο τερματοφύλακας Χατζόπουλος!!!!


 Αποτέλεσμα εικόνας για ποδοσφαιρο τραυματιες
 Π.Ο. Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (6-0)
Το σκορ της ημέρας σημείωσε η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Τρίγλια, που ήταν ανώτερη και διατήρησε τα πρωτεία. Χαρακτηριστικό της συνάντησης ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα, επίσης από το 64΄ έμειναν με δέκα παίκτες (αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Τσάκαλος) και από το 77΄ έπαιζαν με ΕΝΝΙΑ (αποχώρησε και ο Τσίκο) ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΝΤΕΚΑ!!!!!!!! Στο 8΄ ο Μιλκούδης με ασύλληπτο σουτ το 1-0, στο 30΄ τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο τερματοφύλακας Χατζόπουλος, όμως συνέχισε να παίζει αφου δεν υπήρχε αλλος γκολκίπερ στον πάγκο. Στο 43΄ με φάουλ ο Σπάσιτς και στο 5΄ λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραδήμος το 3-0, στην επανάληψη ακολούθησαν τα γκολ των Μπαλικτσή (56΄), Καραδήμου (75΄, 90΄). Με πολλά λάθη η διαιτησία του Παυλίδη (Πασαλής, Σιώνη), μάλιστα ο διαιτητής ήταν τόσο… τυπικός που κράτησε ΚΑΙ καθυστερήσεις, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν πλήρως αποδεκατισθεί και παίζαν μόνο 5 απο τους αρχικούς 11 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τον αγώνα!!!

 ΤΡΙΓΛΙΑ: (Λεωνίδας Υφαντίδης) Καραϊτης (46΄ Σαρηγιαννίδης), Πίνε (53΄ Μερόλι), Πεχλιβανίδης, Μπινίκος, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ, Μπακαρόπουλος (46΄ ΣΓΟΥΡΗΣ), Σαπανίδης (53΄ Τσικλαούρης), ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ, ΣΠΑΣΙΤΣ, Μπαλικτσής. 

 ΛΑΚΚΩΜΑ: (Τάσος θεοδωρίδης) Χατζόπουλος, Τσίκο, Τζόβας, ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ, Δερνεξής (54΄ λ.τ. Κουρατζίνος), ΙΑΤΡΙΔΗΣ (46΄ λ.τ. ΦΟΙΤΑΣ), Γιαλετζής (46΄ λ.τ. Χατντζαρίδης), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Τσάκαλος, Χατζηαναγνώστου (59΄ λ.τ. ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ), Σέρα.
 Αποτέλεσμα εικόνας για ποδοσφαιρο τραυματιες