ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλει ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ στην ήττα του 4-0. Αλλαγή στο… 1΄ όσο ο διαιτητής Τσακαλίδης ήταν ακόμα στα αποδυτήρια, τον ενημέρωσαν πως ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Γιαλετζής δεν μπορεί να αγωνισθεί, ζητώντας να τον αντικαταστήσει στο Φ.Α. Ο διαιτητής ήταν… ανένδοτος, τον ανάγκασε να παραταχθεί στο γήπεδο και τον άλλαξαν στο… πρώτο λεπτό!!!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.



ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (4-0)


 Το πρώτο «τρίποντο» πήρε η Νίκη Πολυγύρου, που εξασφάλισε ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Ο Διγενής με την νεανική του ομάδα δεν κατάφερε να παρουσιάσει αξιόλογη αντίσταση και έχασε δίκαια....... Πρίν την έναρξη του αγώνα η Νίκη Πολυγύρου δια του αντιπροέδρου της Γιάννη Τζιρίτη τίμησε τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τονίζοντας οτι παίκτες σαν το ηθος και την ποδοσφαιρική παιδεία του Κωνσταντινίδη ειναι τιμή που κοσμούν τα γήπεδα της Χαλκιδικής!!!! Σκόραραν για τον Πολύγυρο οι Ζούνης (12΄, από σέντρα του Δημούδη), Δημούδης (14΄, από μπαλιά του Τσιότρα), Σουσούρας (44΄), Δάμδαλης (84΄, από μπαλιά του Χλιάπα). Διαιτησία: Ο Ισαάκ Τσακαλίδης ηταν αρκετά καλός στο παιχνίδι,ομως ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ με την πρωτοφανή ενεργειά του να μην αντικαταστήσει ποδοσφαιριστή πριν την έναρξη του αγώνα και ενω ειδοποιήθηκε απο τους φιλοξενούμενους αφου βρισκόταν ακόμη στα γραφεία των διαιτητών οτι δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Γιαλετζής ζητώντας να τον αντικαταστήσει στο Φ.Α.!!!! Ο διαιτητής ήταν… ανένδοτος, τον ανάγκασε να παραταχθεί στο γήπεδο και τον άλλαξαν στο… πρώτο λεπτό χανοντας μια αλλαγή!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!ενω θέμα δημιουργήθηκε και με τον πάροχο Πρώτων βοηθειών του αγώνα!!! αρκετά καλοί οι βοηθοί Κεχαγιάς και Βατζόλας.    

     ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:   
                                                                                                 ΝΙΚΗ: Σαραφιανός, ΔΗΜΟΥΔΗΣ, Τσιότρας (57΄ Δάμδαλης), Αστεριάδης, Χλιάπας, ΖΟΥΝΗΣ, Τσαναντίρι (68΄ Καραγιωργάκης), Παπαποστόλου (37΄ λ.τ. ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ), Τσεπάνι (60΄ Ισπιριάνι), ΠΕΛΕΒΑΝΗΣ, ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ.
   
 ΛΑΚΚΩΜΑ: Παρασχούδης, Τσίκο (46΄ ΚΟΥΡΑΤΖΙΝΟΣ), Σιδηρόπουλος, ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΝΕΚΞΗΣ, Τζόβας, Γιαλετζής (1΄ Χαντζαρίδης-46΄ Κουτσόγλου), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Σέρα, ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, Μπιμπάι (66΄ Ιατρίδης).

 Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.