ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Οδυνηρή ήττα (0-1) του Διγενή Λακκώματος απο την Νίκη Πολυγύρου με γκόλ του Ναϊντοφσκι στο 81΄ και πλέον χτυπά "καμπανάκι"!!!!



ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ -ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  (0-1)
 
Οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Διγενής στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετικά επισφαλή θέση στη βαθμολογία. Το «καμπανάκι» έχει χτυπήσει για τα καλά και οι παίκτες του Διγενή χρειάζεται να αναζητήσουν βαθμούς, ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες. Σε άλλο ένα ματς επιβεβαιώθηκε η δυστοκία για την ομάδα του Νίκου Πασιαλή, που πάντως έχει παράπονα από τη διαιτησία. Η Νίκη έπαιξε με καλή ψυχολογία ύστερα από την πρόκριση στον τελικό και πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον αντίπαλο, κερδίζοντας με 1-0, όπως είχε χάσει στο ματς του α΄ γύρου. Ήταν η 3η φετινή ήττα του Διγενή εντός έδρας (2η συνεχόμενη), επίσης το τέταρτο φετινό παιχνίδι που ο Πολύγυρος κερδίζει με 1-0 Στο 8΄ ο Σπανός έχασε διπλή ευκαιρία, καθώς απέκρουσαν αμυντικοί και ο Σεβαστάς, στο 14΄ ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ναϊντόφσκι στο κάθετο δοκάρι, στο 25΄ πλασέ του Μπάφα απέκρουσε σε κόρνερ ο Σεβαστάς. Στο 55΄ ο Γιάννης Ισπιριάνι έχασε διπλή ευκαιρία, στο 75΄ θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους, που ζήτησαν πέναλτι όταν ο Ζούνης τράβηξε από τη φανέλα και ανέτρεψε τον Σκέμπι, ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα. Στο 81΄ ο Νίκος Ναϊντόφσκι με σουτ εκτός περιοχής «πάγωσε» το γήπεδο. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κουρίδη για την φάση του πέναλτι και του βοηθού Κωνσταντάρα εξέφρασε το Λάκκωμα.
 ΛΑΚΚΩΜΑ: ΓΟΜΟΣ, Τσουτσούδης, Αποστολάκης, Δοδοντσάκης, Ζήσης (46΄ ΣΚΕΜΠΙ), ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΦΑΣ, Ούτσα (80΄ Γκιάλης), ΑΣΛΑΝΑΣΒΙΛΙ, Καρασαββίδης, Σπανός (84΄ Δερνεξής). 
 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: ΣΕΒΑΣΤΑΣ, Λιόλιος, Μπάκας, ΧΛΙΑΠΑΣ, Συρόπουλος, ΝΑΪΝΤΟΦΣΚΙ (89΄ Γραμμένος), Ι. ΙΣΠΙΡΙΑΝΙ, Κακούρος, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, Γ. Ισπιριάνι (51΄ Ζούνης), Γιοβανάκης (67΄ Γκαλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου