ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης: Πάει φουλ για τα 100 γκολ!!!!!! Δείτε τι δήλωσε ο διεθνής Λακκωματιώτης φορ του ΠΑΟΚ.





Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός Στέφανος Αθανασιάδης βρήκε στη Μυτιλήνη το δρόμο προς τα δίχτυα και με τα δύο γκολ απέναντι στην Καλλονή έφτασε τα 91 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.  

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» συμπλήρωσε 237 αγώνες με την ασπρόμαυρη φανέλα και ξεπέρασε τα 90 γκολ και μπήκε στην «τελική ευθεία» για να φτάσει, μπορεί και μέσα σ’ αυτή την σεζόν, τα 100 γκολ με τον ΠΑΟΚ.
Με 73 γκολ από την στιγμή που στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω του, το καλοκαίρι του 2011, ο Αθανασιάδης είναι με διαφορά ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας την τελευταία πενταετία, ενώ παραμένει πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη με 17 γκολ.
Αναλύοντας ακόμη περισσότερο την «σύνδεση» του Κλάους με τα αντίπαλα δίχτυα στις αντίστοιχες χρονικές περιόδους, μέχρι δηλαδή το τέλος Νοεμβρίου, θα δούμε ότι πάντοτε υπήρχαν «πάνω» και «κάτω», άρα δεν είναι κάτι καινούργιο το να έχει σκοράρει 5 γκολ σε μόλις 12 τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα.
Στο αντίστοιχο διάστημα το 2011 είχε 6 γκολ (σε 15 αγώνες), το 2012 είχε 12 γκολ (σε 16 αγώνες), το 2013 είχε 5 γκολ (σε 20 αγώνες), το 2014 είχε 12 γκολ (σε 16 αγώνες.
Ιδού η συνολική εικόνα του Κλάους από το 2006 μέχρι και σήμερα:
2006-2007: 1 αγώνας, 0 γκολ
2007-2008: 4 αγώνες, 2 γκολ
2008-2009: 14 αγώνες, 2 γκολ
2010-2011: 28 αγώνες, 7 γκολ
2011-2012: 45 αγώνες, 17 γκολ
2012-2013: 42 αγώνες, 23 γκολ
2013-2014: 47 αγώνες, 17 γκολ
2014-2015: 41 αγώνες, 18 γκολ
2015-2016: 15 αγώνες, 5 γκολ
  Αθανασιάδης: «Κάποιοι δε θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ»
Τι δήλωσε ο Κλάους:
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη, Στέφανος Κλάους Αθανασιάδη, τόνισε τη σημαντικότητα της νίκης και ότι κάποιοι δε θέλουν το καλό της ομάδας για να λένε ότι δεν είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια

Στη νίκη επί της Καλλονής, στη δουλειά που γίνεται, στη μέτρια εμφάνιση, στο κλίμα στα αποδυτήρια, στον Τούντορ, στο μέλλον του ΠΑΟΚ και του ίδιου, αλλά και στην Εθνική ομάδα αναφέρθηκε ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης μιλώντας στην κάμερα της Nova.
Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι κάποιοι δε θέλουν το καλό της ομάδας, ώστε να βγάζουν προς τα έξω ότι δεν είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια, με παίκτες και προπονητή να αποδεικνύουν το αντίθετο.
Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη νίκη: «Έπρεπε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να πάρουμε την ψυχολογία υπέρ μας, να συνεχίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει διαστήματα καλού ποδοσφαίρου: «Όταν χτίζεις μία νέα ομάδα, σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Σε κάποια παιχνίδια θα είσαι καλός, σε κάποια άλλα όχι. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι».

Για τη δουλειά που γίνεται: «Δουλεύουμε πάρα πολύ όλοι οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή και νομίζω ότι από σήμερα ξεκινάμε μία νέα αρχή. Ζητάμε από τον κόσμο να κάνει υπομονή γιατί αυτό χρειάζεται όταν χτίζεις μία νέα ομάδα»
Για το ότι η νίκη ήρθε με μέτρια εμφάνιση: «Πρέπει να παίζεις για τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Αυτοί είναι που μετράνε και όχι όταν θα παίξεις καλό ή κακό ποδόσφαιρο. Όταν έρθουν τα αποτελέσματα, μετά θα προσπαθήσεις να παίξεις και καλό ποδόσφαιρο».

Για το ότι μερικές φορές ακούγεται πως δεν είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια: «Ίσως ακούγεται γιατί μερικοί δε θέλουν το καλό της ομάδας. Σήμερα δείξαμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον προπονητή και είναι θετικό το κλίμα στα αποδυτήρια. Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, αρκετοί ψάχνουν πράγματα και τα σχολιάζουν. Δεν ισχύει τίποτα, το δείξαμε σήμερα και είναι μία πολκύ καλή εικόνα για να μάθει ο κόσμος το τι συμβαίνει μέσα στα αποδυτήρια».

Για τον Τούντορ: «Έχει δεθεί με την ομάδα, ακόμα κι αν βρίσκεται στον πάγκο δείχνει πόσο παθιάζεται σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν θα δούμε ξανά ένδοξες στιγμές για τον ΠΑΟΚ στο μέλλον στην Ευρώπη: «Η ομάδα έχει μέλλον, φέτος ήταν μία κακή χρονιά για μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω ότι με το χτίσιμο της ομάδας θα πανηγυρίσουμε πάλι τέτοιες στιγμές, όπως στην Τότεναμ».

Για την Εθνική ομάδα και τα όσα συμβαίνουν εκεί: «Είναι ευλογία για κάθε πδοσφαιριστή να αποτελεί ένα κομμάτι της Εθνικής ομάδας. Αυτό που συμβαίνει είναι παρόμοιο με αυτό που γίνεται στην ομάδα μου. Χτίζεται μία νέα ομάδα με νέα παιδιά και στο μέλλον πιστεύω θα καταφέρουμε να φέρουμε και πάλι την Εθνική εκεί που έχει μάθει ο κόσμος για να βγει και πάλι στους δρόμους να πανηγυρίζει. Χρειάζεται στήριξη από τον κόσμο και στον πορπονητή και στους παίκτες».

Για το αν έχει δεχτεί κάποια κρούση: «Δεν έχει έρθει κάποια πρόταση για μένα, αλλά θα πω ότι έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ πέρα».