ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ενίσχυση στην επίθεση για τον Διγενή Λακκώματος με Νιζάμη και Ασλανισβίλη που ανακοινώθηκαν σήμερα για την "γραμμή κρούσης" της ιστορικής ομάδας της Χαλκιδικής!!!!

Πάνω φώτο ο Φώτης Νιζάμης με τον Γενικό Αρχηγό του Διγενή Λακκώματος Τάσο Ορτουλίδη...

         ...και εδώ ο Ιάκωβος Ασλανισβίλη με τον γενικό αρχηγό!!!

  
Δυο σημαντικές μεταγραφές  ανακοίνωσε  σήμερα ο ιστορικός Διγενής Λακκώματος, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Χαλκιδικής ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Φώτη Νιζάμη και Ιάκωβου Ασλανισβίλη.
          Ο Φώτης Νιζάμης έχει γεννηθεί στις 27 Οκτωβρίου του 1993, Σέντερ Φόρ, αναδείχθηκε από τον Αχιλλέα Περαίας, συνέχισε στον Πυρσό Αγ. Τριάδας, ενώ ολοκλήρωσε την περυσινή ποδοσφαιρική σεζόν στα Χελιδόνια οπου σε 15 συμμετοχές πέτυχε 12 γκόλ.
          Την φανέλα της ομάδας του Διγενή  θα φορά για τη φετινή χρονιά και ο 23χρονος (6-5-92) Ιάκωβος Ασλανισβίλη,  ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ,  και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στον προπονητή Νίκο Πασιαλή. Ο Ιάκωβος Ασλανισβίλη έχει αγωνισθεί στον Μακεδονικό με προπονητή τον Κώστα Μαλιούφα,  και συνέχεια στην Δόξα Αγ. Παύλου (πρώτος σκόρερ με 16 γκολ)  και την περυσινή χρόνια στον Μακεδονικό Ασκού (8 γκόλ και αρκετές ασίστ).    Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα κάνουν ντεπούτο στο Κυριακάτικο ντέρμπι με το πρωτοπόρο Στρατώνι στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" στο Λάκκωμα στις 16:00.

Στο πένθος και πάλι η Χαλκιδική!!!! Εφυγες και ΕΣΥ άδικα Γιώργο!!!






       Στο πένθος βυθίστηκε για ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες η Χαλκιδική.
       Ο 22χρόνος ποδοσφαιριστής του Χολομώντα Ρ.Π Γιώργος Αντωνιάδης έφυγε χθες από την ζωή μετά από ατύχημα την ωρα του κυνηγιού πάνω στο βουνό. Άλλο ένα νέο παιδί και αθλητής φεύγει άδικα από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολη τη Χαλκιδική αλλά και όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.Tην περασμένη Κυριακή μάλιστα πετυχε και 2 πανέμορφα γκολ για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Νέμεσις Συκιάς. Και δύο μέρες αργότερα, έφυγε, τόσο άδικα, τόσο απρόσμενα, πριν προλάβει να σκοράρει κι άλλες φορές. 
        Πλέον, ο Γιώργος θα σκοράρει από τον παράδεισο, όπου θα βλέπει τους συμπαίκτες του που τόσο χαμογελαστοί πόζαραν μαζί του...
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ομάδα του.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει!!!!!!!!!!! Παρακάτω δείτε τι εγραψε ο προπονητής  του Χρήστος Φυλακτός  στο προσωπικό του BLOG....

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ: "Όλοι κοιμούνται. Κι εγώ μπροστά στην κρύα οθόνη ενός φορητού υπολογιστή, να  προσπαθώ να καταγράψω όλα όσα συνέβησαν από χθες το βράδυ. Δεν είναι εύκολο. Θα το τολμήσω για να μπορέσω έτσι να βάλω ένα λιθαράκι στη μνήμη των ανθρώπων, ώστε να μην ξεχάσουν το Γιώργο Αντωνιάδη. Το παιδί με το χαμογελαστό πρόσωπο και το αστείρευτο ποδοσφαιρικό ταλέντο.           Όλα ξεκίνησαν  χθες το βράδυ όταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας μου ανακοίνωσε το τραγικό συμβάν. Από τότε και μετά το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα, ενώ τα μηνύματα στο διαδίκτυο έπαιρναν και έδιναν μέχρι που εξακριβώθηκε το δυσάρεστο γεγονός.           Οι σκέψεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Όλες είχαν σχέση με το Γιώργο, τον παίχτη μου. Ένα παιδί που το γνώρισα το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας.           Ο Γιώργος πάντα χαμογελούσε, ενώ τις λιγοστές φορές που του έκανα παρατήρηση έσκυβε το κεφάλι και άκουγε προσεχτικά. Η ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής εκπληκτική. Ενώ το ταλέντο του αστείρευτο.           Αυτό λοιπόν το παιδί με τα μαύρα μαλλιά, το μικρό γενάκι και το  χαμογελαστό πρόσωπο έφυγε για εκεί ψηλά για να μας αγναντεύει και να μας προστατεύει από τις κακοτοπιές. Ο Θεός τον ήθελε στη γειτονιά των αγγέλων. Και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει σαν άγγελος για να μας φυλάει από το κακό.           Άφησε πίσω μια χαροκαμένη μάνα, έναν δακρυσμένο πατέρα και τα αδέλφια του. Άφησε όμως και φίλους και συμπαίχτες οι οποίοι πρέπει να τον βάλουν στο μυαλό και στην καρδιά τους. Και να τον κρατήσουν έτσι όπως τον έζησαν αυτοί. Και έτσι θα υπάρχει για πάντα μέσα τους. Όμως άφησε και μια επιθυμία. Οι συμπαίχτες του να υλοποιήσουν αυτό που ξεκίνησαν μαζί.           Κλείνοντας θα ήθελα ως ύστατο αντίο να του πω ότι όλες οι στιγμές που ζήσαμε ήταν ξεχωριστές. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Ενώ στην καρδιά των ποδοσφαιριστών του Χολομώντα, των φιλάθλων και στη δική μου θα έχεις πάντα μια θέση ξεχωριστή. Καλό παράδεισο γιε μου."