ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στους γονείς του Παναγιώτη Λόκου, έδωσαν ζωή σε επτά ανθρώπους!!!!!! Μεγαλέιο ψυχής δεν υπάρχουν λόγια!!!!!!

Φωτογραφία του χρήστη Νίκη Πολυγύρου.

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!!! 


Πολύτιμα δώρα ζωής έκανε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ Παναγιώτης Λόκου ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο πριν λίγες μέρες, ωστόσο όμως χθες έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής πέθανε, χτες, στο νοσοκομείο της Παπαγεωργίου και οι γονείς  του αποφάσισαν να δώσουν τα όργανά του ως δώρο ζωής σε οκτώ ανθρώπους!!!!!!!!!!!!!!

Όπως αναφέρει το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βόρειας Ελλάδας, οι πνεύμονές του αφαιρέθηκαν σήμερα το πρωί και μεταφέρθηκαν στη Βιέννη, προκειμένου να μεταμοσχευθούν εκεί σε ασθενείς.

Tο ήπαρ θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι δύο κερατοειδείς θα μεταμοσχευθούν σε ισάριθμους ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κατανομής των νεφρών, εκ των οποίων, κατά πάσα πιθανότητα, ο ένας θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στο Ιπποκράτειο και ο άλλος σε ασθενή, στο Λαϊκό, στην Αθήνα.

Για την καρδιά, δυστυχώς, δεν βρέθηκε συμβατός λήπτης.

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ .....ΦΥΓΕΙ....
                   VIDEO: Ο Παναγιώτης Λόκου σκοράρει  με την Προποντίδα Ν. Μαρμαρά

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Τροποποιείται το Πρόγραμμα Αγώνων. Κανονικά μόνο η Α' Κατηγορία το Σάββατο 19 Σεπ. 2015. Ο Διγενής Λακκώματος στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" με τον Φοίνιξ Νικήτης στις 17:00


Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι λόγω των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα αγώνων Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας τροποποιείται ως εξής :
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία - 2η Αγωνιστική

Σάββατο 19 Σεπ. 2015   Ώρα : 17:00
Γήπεδο :
1ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 ΙΕΡΙΣΣΟΥ
2Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
3ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
4ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ - Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ ΣΥΚΙΑΣ
5ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ
6ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ - ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΡΜΥΛΙΑΣ
7ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ
8ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ

 
* 1η αγωνιστική Β΄ κατηγορίας : Σαββατοκύριακο 26 - 27 Σεπτεμβρίου 2015 ( αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ένωσης τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 ).

* 1η αγωνιστική Γ΄ κατηγορίας : Σαββατοκύριακο 3 - 4 Οκτωβρίου 2015 ( αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ένωσης τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 ).