ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μπάφας ανανέωσε με τον Διγενή Λακκώματος.





Μετά τους Παύλο Τσουτσούδη, Ούτσα Τσαναντήρι, Χρήστο Δερνεκξή, Κώστα Ντάσι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην άκρως πετυχημένη πορεία του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπάφα, που συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του, με τον σύλλογο να επισημοποιήσει την παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό, με την ακόλουθη ανακοίνωση
«Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπάφα που θα συνεχίσει να βρίσκεται στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ και την νέα αγωνιστική περίοδο».
Ο Δημήτρης Μπάφας χαρούμενος μετα την ανανέωση δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα για άλλη μια χρονιά και πιστεύω αν όλα πάνε καλά θα είναι μια πολύ όμορφη αγωνιστική περίοδος. Από τη μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του ΔΙΓΕΝΗ και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουνε.  Εγω με την σειρά μου θα βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας μου, πέρνοντας ολα αυτα τα εφόδια που θα με κάνουν να ανέβω ακόμη ψηλότερα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα ».
Ο Δημήτρης Μπάφας ειναι ενα αυθεντικό ταλέντο που γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1995 στην Αρτα. Ξεκίνησε απο τον Δία Κωστακίων στην συνέχεια κατεκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ με τον Σκουφά Κομποτίου οπου και έπαιξε στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Επόμενος σταθμός του λόγω σπουδών του ηταν η Αναγέννηση Ν. Ρυσίου και την φετινή χρονιά ηταν βασικότατος στον Διγενή οπου εκλεψε την παράσταση με την αποδοσή του.


Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Παναγιώτη Ορτουλίδη, συνεχίζει τις επαφές με τους υπολοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις .
Γι’ αυτό και καθημερινά,  δρομολογούν επαφές με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες για να ανακοινωθούν και επίσημα οι ανανεώσεις των.
  Ετσι αναμένεται να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας τους, με ακόμα πέντε ποδοσφαιριστές, που πρόσφεραν σημαντικές υπηρεσίες την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Τώρα, όσον αφορά τα μετεγγραφικά, οι άνθρωποι της ομάδας, σε συνεργασία με τον τεχνικό ηγέτη Νίκο Πασιαλή, καταστρώνουν τα πλάνα τους για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, με ποδοσφαιριστές τόσο εντός, όσο και εκτός της Χαλκιδικής προκειμένου να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ανεβάζοντας την συνολική ποιότητα του έμψυχου δυναμικού, έτσι ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες φετινές απαιτήσεις του πρωταθλήματος της  Α΄ κατηγορίας που ολα δείχνουν οτι θα ειναι αρκετα ανταγωνιστικό!!!



 Πηγή:www.dimokratiki.gr