ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ο Λακκωματιώτης μεσοεπιθετικός Γρηγόρης Ευθυμιάδης "οδηγεί" την Ζάκυνθο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!!!!!!!





cfoot2
Κατακυρώθηκε υπέρ της Ζακύνθου ο αγώνας Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου (που δεν είχε πληρώσει διαιτητές) και οι νησιώτες πάνε για δύο αποτελέσματα στον τελικό-πρόκρισης!

Πέραν του πρωταθλήματος όπου τρελαίνει κόσμο, η Ζάκυνθος είναι πλέον... και τυπικά στο να το καταφέρει και στο θεσμό του Κυπέλλου.
Όπως ανακοινώθηκε απ’ την ΕΠΟ, ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου -που ήταν προγραμματισμένος για τις 30/10 αλλά δεν έγινε ποτέ αφού οι Βολιώτες δεν πλήρωσαν τους διαιτητές- κατακυρώθηκε υπέρ των νησιωτών οριστικά!
Κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Ακίνο νίκησε στα «χαρτιά» λόγω υπαιτιότητας της αντιπάλου της το ματς και με 3-0 έφτασε τους 4 βαθμούς.
Κάτι που παράλληλα σημαίνει πως στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την Ξάνθη (στα Πηγάδια) θέλει διπλό ή ισοπαλία για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα χαρούν οι αρκάδες.
Η βαθμολογία μετά από δύο αγώνες:
1. ΟΦΗ 4 (2-1)
2. Ζάκυνθος 4 (4-1)
3. Ξάνθη 3 (1-1)
4. Νίκη Βόλου 0 (0-4)
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ. Κατακυρώνει τον μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας της 30/10 υπέρ της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ με τέρματα 3-0.

«Χειροκρότησε την ομάδα που σε κάνει περήφανο σε όλη την Ελλάδα»
Ανακοίνωση... εμψύχωσης και καλέσματος στον κόσμο να δώσει εκ νέου βροντερό «παρών» στο ματς με τη Λαμία και να σπρώξει την ομάδα σε νέα νίκη εξέδωσε η ΠΑΕ Ζάκυνθος.
Αναλυτικά: «Φίλε- Φίλοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος.
ΌΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο αύριο στις 15.00 το μεσημέρι. Η ομάδα σου –  η ομάδα μας σε χρειάζεται ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ στην μεγάλη μάχη που δίνει με την Λαμία. ΖΗΣΕ κοντά της αυτό που ονειρευόσουν τόσα χρόνια. Αυτό που ήταν ο καημός σου- το μαράζι σου. ΑΠΟΛΑΥΣΕ – ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ την ομάδα που σε κάνει περήφανο σε όλη την Ελλάδα. Γκρέμισε τα τείχη της μιζέριας, της κακομοιριάς, της ντροπής και της ξεφτίλας.
Κύριε Βουλετά κ. Κοντονή, κύριε Δήμαρχε κ. Κολοκοτσά, κυρίε Αντιπεριφερειάρχη κ. Νιοτόπουλε ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ με την παρουσία σας ότι αναγνωρίζετε την μεγάλη προσπάθεια, τον μεγάλο αγώνα που κάνει το καμάρι του νησιού μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αυτή η ομάδα σας δοξάζει και σας κάνει υπερήφανους. Αυτήν την ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, παντών των Ζακυνθίων στηρίξτε την, βοηθήστε την. Δώστε πνοή στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.
Όλοι μαζί αύριο στο Στάδιο.