ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

VIDEO; Η γκολάρα του Βασίλη Τοροσίδη στο 1-0 της Ρόμα με τη Τορίνο!!!!

Ο Διγενής Λακκώματος κέρδισε 1-2 μέσα στην Πορταριά τον Θερμαϊκό κάτω απο καταρακτώδη βροχή με 1Ο παίκτες κάτω των 21 ετών!!!!!


ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (1-2)
Η δυναμική αντεπίθεση του Διγενή προς τις πρώτες θέσεις συνεχίστηκε και χθες η ομάδα του Θόδωρου Σουγιουλτζή πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι. Έτσι, το Λάκκωμα έφθασε αισίως τις 6 συνεχόμενες νίκες, διατηρεί το απόλυτο εκτός έδρας (5/5), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε άλλο ένα ματς αγωνίστηκε χωρίς 5 έμπειρους παίκτες (Μπούρκας, Δούμας, Παπαδόπουλος, Οκουμούσης, Τσουτσούδης), ενώ χθες παρουσιάστηκε στην ενδεκάδα με 10 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών!!!!! Από τη μεριά του, ο Θερμαϊκός είχε αγωνιστικότητα, ατύχησε να βρεθεί γρήγορα πίσω στο σκορ, παρόλα αυτά προσπάθησε, αφήνοντας κατά διαστήματα πολύ θετικές εντυπώσεις, αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε έδαφος βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και πίεζαν, όμως στο 9΄ φάουλ του Βέντζιου, πετάχτηκε πιο ψηλά απ΄ όλους ο Παντελής Ζαχαριάδης και με κεφαλιά, έκανε το 0-1. Στο 17΄ και 19΄ οι προσπάθειες του Ξανθινίδη δε βρήκαν στόχο, στο 20΄ κοντινή κεφαλιά του Θέμη Ψευτογιώργου απέκρουσε σωτήρια ο νεαρός τερματοφύλακας Ιγνατάκης. Στο 23΄ ο Ούτσα Τσαναντίρι εξαπέλυσε μονοκόμματο σουτ, ο Σουνάς δε συγκράτησε την μπάλα και 0-2. Στο 70΄ φάουλ του Κουτσουρέ στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά η μπάλα κατέληξε άουτ, στο 92΄ Ζαχαριάδης και Τσανακτσίδης μόνοι στην περιοχή δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, στο 94΄ ο Νίκος Ναϊντόφσκι με φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα (1-2). Άψογη η διαιτησία του Δραγάτη (Κελάζογλου, Μαλανδρής). Από την Πορταριά κορυφαίοι οι Λευκαρίτης, Παναγιωτόπουλος, Θ. Ψευτογιώργος, Κουτσουρές, Χριστάρας και Μπάτζιος, από τον Διγενή κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ:(Βαγ. Κουτσουρές) Σουνάς, Αρζουμανίδης, Κιοσσές, Ψευτογιώργος Μ. (46΄ Ναιντόφσκι), Λευκαρίτης (82΄Καραϊτης), Παναγιωτόπουλος, Χριστάρας, Κουτσουρές, Μητράκος, Ψευτογιώργος Θ. (61΄Λιόλιος), Μπάτζιος.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Θ. Σουγιουλτζής) Ιγνατάκης, Ούτσα, Μεσιάρης, Παπαφλωράτος, Βαρλάμης, Ζαχαριάδης, Γιαλετζής (52΄ Ντάσι), Βέντζιος, Χασαπίδης (74΄ Δενερκξής), Ξανθινίδης (88΄ Τσανακτσίδης), Μπάφας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ για την φιλοξενία του στο χθεσινό πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Πρωτάθλημα εξέδωσε ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
Οι του ΔΙΓΕΝΗ υπόσχονται μάλιστα ότι θα ανταποδώσουν στο παιχνίδι που θα γίνει στο ΛΑΚΚΩΜΑ ενω δεν παραλείπουν να συγχαρούν για την αψογη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:

«Η διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ευχαριστεί θερμά τον ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ  για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας μας χθες στο μεταξύ μας παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ στα πλαίσια του Πρωταθλήματος. Η διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ  υπόσχεται να την ανταποδώσει στο παιχνίδι ρεβάνς που θα γίνει στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος". Επίσης το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ δίνει τα εύσημα στο διαιτητή Κο Δραγάτη και στους βοηθούς του, για την άψογη διαιτησία τους στο σημερινό παιχνίδι. ».