ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Με Νίκη Πολυγύρου ο Διγενής Λακκώματος στους 8 του κυπέλλου!!!! Ολη η κλήρωση μέχρι τον μεγάλο Τελικό!!!!



Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής η κλήρωση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Ο Διγενής Λακκώματος θα αντιμετωπίσει την Νίκη Πολυγύρου στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος". Ο αγώνας είναι νοκ άουτ (με την ημερομηνία διεξαγωγής να μην έχει οριστεί ακόμη ) και σε περίπτωση πρόκρισης ο Διγενής θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού Βαρβάρα-Τρίγλια  εκτός έδρας, με φόντο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ( 4 ΑΓΩΝΕΣ )

1 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ x ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ  

2 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ x Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  

3 Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ x ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  

4  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ x ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  
       
       
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ( 2 ΑΓΩΝΕΣ )

1  2 x 4  

2 1 x 3

ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ


Δεν έχω λόγια γι αυτό το παλικάρι που πέρα από οπαδικές αντιλήψεις και ποδοσφαιρικές δυνατότητες που είναι δεδομένες και αναμφισβήτητες αποδεικνύει πως είναι άνθρωπος με το Α κεφαλαίο.
Αυτό συνιστά για μένα πρότυπο. Και όχι η εξωτερική εικόνα του. Μια εικόνα που δεν διαφέρει πολύ από τα πιτσιρίκια γύρω μου. 
Η παιδεία η αγωγή και ο πολιτισμός του Στέφανου φαίνονται ξεκάθαρα με αυτή την πρωτοβουλία του.
Φαίνεται γιατί πρόκειται για έναν μετρημένο νέο άντρα που δε νοιάζεται μόνο για τα εκατομμύρια. Όσο νοιάζεται για την ψυχή του και την ανάγκη που έχει να δίνει. 
Ο Στέφανος είναι ο πρώτος και μοναδικός αθλητής που υποστηρίζει όχι κάποιο ίδρυμα, αλλά ένα φυσικό πρόσωπο και συγκεκριμένα τον 17χρονο Παντελή Κυριακίδη, που βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα από το 2009. 
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση CharityIdols που λειτουργεί για την υποστήριξη ιδρυμάτων και ατόμων που το έχουν ανάγκη…«Καλωσορίζουμε στο CharityIdols τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος και αρχηγό του ΠΑΟΚ, Στέφανο Αθανασιάδη. 
Σε ηλικία μόλις 12 χρονών, ο Παντελής γυρνώντας στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του από ένα τουρνουά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, είχε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό που κόστισε τη ζωή του πατέρα του, αλλά και προκάλεσε βαρύ τραυματισμό του ιδίου. Ο μικρός Παντελής έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και παρέμεινε κοντά μας, αλλά η αποκατάσταση του απαιτεί υπέρογκα ποσά (νοσήλια, αναλώσιμα κτλ) για μια μέση ελληνική οικογένεια, που μάλιστα στερείται προστάτη. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Club Λαχαναγοράς στέκεται στο πλευρό της οικογένειας επί πέντε χρόνια και προσπαθεί να συμβάλλει οικονομικά με διάφορες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει κατά καιρούς, όπως και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι αυξανόμενες όμως ανάγκες του έφηβου πλέον Παντελή, καθιστούν απαραίτητη τη κινητοποίηση όλων μας. 
Για το λόγο αυτό ο Στέφανος, ενήμερος για την σοβαρότητα της κατάστασης, αποφάσισε μέσω του CharityIdols να γίνει αρωγός του παιδιού και να ανακουφίσει την οικογένεια του προσφέροντάς τους τα έσοδα από τα αθλητικά του ενθύμια που θα παρέχει καθ” όλη τη διάρκεια της σεζόν. 

Ξεκινώντας με τη φανέλα του αγώνα Εργοτέλη-ΠΑΟΚ 0-2 που σκόραρε 2 γκολ και αναδείχθηκε MVP του αγώνα. Η φανέλα θα βγει σε δημοπρασία στις 17 Νοεμβρίου».