ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Εναρξη Κυνηγετικής περιόδου!!!!!!!!!!!! Ο Κλάους και το τόξο του!!!!!

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Ομαδάρα μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω απο αυτό!!!!!! Χαλαρές στιγμές στο καζάνι του Ιατρίδη μετά την προπόνηση!!!!!








 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!.
Η διοίκηση του Διγενή Λακκώματος έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, την Δευτέρα μετά την προπόνηση και μετά απο την τέταρτη εκτός εδρας  νίκη της και μάλιστα με το εντυπωσιακό 2-5 μέσα στην Ορμύλια!!!!!!!
Το τραπέζι έγινε στο καζάνι του Γιώργου Ιατρίδη με τους καλιτέχνες Γιώργο και Κώστα Καλούδη και είχε προγραμματιστεί πριν από το παιχνίδι με πρωτουβουλία του Γενικού Αρχηγού Μάκη Τσαμασλίδη. Απλά οι ποδοσφαιριστές με την απόδοσή τους χτές φρόντισαν να ευχαριστήσουν τους διοικούντες και τους φιλάθλους από πριν.
Έτσι όλοι οι συντελεστές της ομάδας μέσα σ' ένα πολύ όμορφο και χαρούμενο κλίμα δείπνησαν χόρεψαν και διασκέδασαν όλοι μαζί δείχνοντας σε όλους ποσο μεγάλη ομάδα ειναι  τόσο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω απο αυτό!!!!!!.
Τα μέλη της διοίκησης όσο και ο προπονητής έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την μεγάλη αυτή νίκη τους και του τόνισαν πως θ' ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες συνεστιάσεις μέσα στην διάρκεια της χρονιάς.