ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

"Πύρρειος" νίκη του Διγενή Λακκώματος: 2-1 επι της Ιερισσού σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι...Ολα τα αποτελέσματα της ΕΠΣ Χαλκιδικής





ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Σάββατο 18 Οκτ. 2014   
1 ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ (2-0)
2 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (0-1)
3 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ - ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ (0-1)
4 ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ (2-0)
5 ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ (3-1)
6 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ (4-0)
7 ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ - ΕΛΠΙΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ (2-2)
8 ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ (1-2)
9 ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ (1-0)
10 ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ (4-0)
11 ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΑΒΔΟΥ (0-2)
12 Α.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (4-1)

Κυριακή 19 Οκτ. 2014  
13 ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (1-0)
14 Α.Σ. Ν. ΣΚΙΩΝΗΣ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ (1-0)
15 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (7-0)
16 ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ - Π.Ο. ΣΑΡΤΗΣ 2011 (5-1)
17 ΑΠΟΕΛ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (0-3)α.α.



18 Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (2-5)
19 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ (1-2)
20 Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ (6-0)
21 ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ - ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (4-0)
22 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (2-1)
23 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (2-0)
24 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ - ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (2-2)
25 ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (4-1)
26 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ (2-0)
27 Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ (4-3)
28 Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ (1-2)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
Σάββατο 18 Οκτ. 2014  
1 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ (5-0)
2 ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (1-0)
3 ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (2-3)
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ (1-1)
5 ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (3-2)
6 ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 (7-4)
7 ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ - ΚΟΣΜΟΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (1-2)
Κυριακή 19 Οκτ. 2014  
8 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (2-6)
ΡΕΠΟ : ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ.-

Oλη η συνέντευξη που παραχώρησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην Real News!!!!!



Με σαφείς αιχμές για την μεταχείριση που είχε από τον Μίτσελ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφέρθηκε με πικρία στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.
Ο Διεθνής Λακκωματιώτης αμυντικός τόνισε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τους «ερυθρόλευκους» για την Τράμπζονσπορ, εξαιτίας της αντιμετώπισής του από τον Ισπανό τεχνικό.

«Τι πιο έντιμο από το να μου πει ο προπονητής: "Αβραάμ δεν μου κάνεις, δεν σε θέλω, δεν σε θεωρώ έτοιμο". Αυτό θα ήταν αντρίκειο και θα το σεβόμουν. Ίσως να έκανα κι εγώ λάθη, αλλά ποτέ δεν κορόιδεψα και σεβόμουν τους πάντες», αναφέρει σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Η συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News:

Για το αν ενοχλήθηκε από την αντιμετώπιση που είχε αφότου επανήλθε από τον τραυματισμό του: «Όχι, δεν με ενοχλούσε. Απλά με στενοχωρούσε, ότι ακόμα κι ο προπονητής μου το επιβεβαίωνε καθημερινά κι έδινε... τροφή στον κόσμο και τους δημοσιογράφους για συμπεράσματα και σχολιασμούς ως προς την ετοιμότητά μου».

Για τον λόγο της αποχώρησής του: «Τον κόσμο τον αγαπάω γιατί με στήριξε και με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια και πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα και μας βοηθούσε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ δεν ήθελα να φύγω από τον Ολυμπιακό. Απέδειξα όλα αυτά τα χρόνια ότι την ομάδα την είχα στην καρδιά μου και δεν με ενδιέφεραν ποτέ μόνο τα χρήματα, η δόξα και η δημοσιότητα. Οφείλω όμως να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να μάθει κι ο κόσμος την αλήθεια. Κι αυτό επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά και γράφτηκαν άλλα τόσα. Είναι καλό να ειπωθεί όλη η αλήθεια, ώστε να βάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους. Αναγκάστηκα να φύγω από την ομάδα. Δεν θα έφευγα ποτέ από μία ομάδα για την οποία έδωσα... μάχες για να πάω. Δεν θα έφευγα ποτέ από μία ομάδα που λάτρεψα. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι δεν υπήρχε πλέον λύση για να μείνω. Δεν τρελάθηκα ένα πρωί και είπα “φεύγω”. Δεν μπορούσα, δεν άντεχα πλέον 1,5 χρόνο αυτή την κοροϊδία.

Να εξηγήσω, λοιπόν τι εννοώ κοροϊδία. Δυστυχώς είχα έναν σοβαρό τραυματισμό που ήθελε χρόνο για να επανέλθω σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Τέλος πάντως, δούλεψα σκληρά, γύρισα, έκανα κανονικά προπονήσεις. Ήρθε ο τωρινός προπονητής στην ομάδα και μου μίλησε για πρώτη φορά ύστερα από τρεις εβδομάδες κι αυτό κατόπιν παραίνεσης του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος τον ενημέρωσε για την περίπτωσή μου, τον ρόλο μου και τη θέση μου στην ομάδα. Το αφήνω αυτό κι έρχομαι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Επί έναν χρόνο πολλοί έλεγαν ότι δεν ήμουν έτοιμος, δεν επέστρεψα ο ίδιος και πολλά άλλα. Ναι! Μέχρι ένα σημείο είχαν δίκιο, αλλά πώς να είμαι έτοιμος αν δεν βρω ρυθμό; Δεν είμαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος δυστυχώς αθλητής με σοβαρό τραυματισμό.

Το μόνο που μου έλειπε ήταν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και να πάρω κάποια παιχνίδια στα πόδια μου. Τίποτα άλλο. Αυτό αποδείχτηκε πολύ δύσκολο, διότι δεν πήρα συνεχόμενα παιχνίδια και ποτέ ο σημερινός προπονητής δεν με έκανε να νιώσω σημαντικός για την ομάδα. Σίγουρα είχα μερίδιο ευθύνης κι εγώ περιμένοντας στήριξη. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι, πριν από την προετοιμασία κατάλαβα ότι μόνος μου πρέπει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να αλλάξω την ψυχολογία μου. Δούλεψα πολύ σκληρά κι ένιωσα έτοιμος να αγωνιστώ ξανά σε υψηλό επίπεδο. Μία σειρά γεγονότων όμως, στα οποία δεν θέλω να επεκταθώ, με οδήγησαν στην τελική μου απόφαση. Τι πιο έντιμο από το να μου πει ο προπονητής: "Αβραάμ δεν μου κάνεις, δεν σε θέλω, δεν σε θεωρώ έτοιμο". Αυτό θα ήταν αντρίκειο και θα το σεβόμουν.

Ίσως να έκανα κι εγώ λάθη, αλλά ποτέ δεν κορόιδεψα και σεβόμουν τους πάντες. Γι' αυτό άλλωστε μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα, όλους τους παίκτες κι όσους δούλευαν στο Ρέντη. Αν βρεθεί έστω κι ένας να πει ότι ο Αβραάμ δημιούργησε πρόβλημα, τότε ναι, θα πω κι εγώ: είμαι... φάουλ. Ακόμα και τώρα που έφυγα άκουσα να λέγεται ότι ήμουν ο 4ος σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν ισχύει! Άκουσα επίσης ότι αρχηγός είσαι εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Την απάντηση σε αυτό μπορεί να σας τη δώσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού κι ο κόσμος».

Για την σχέση του με τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη: «Για τον πρόεδρο ό,τι και να πω είναι λίγο. Πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ. Μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Έχει όραμα γι' αυτόν τον σύλλογο. Του έχει αλλάξει επίπεδο. Είναι ήδη επιτυχημένος, αλλά να ξέρετε ότι θέλει να φτάσει την ομάδα ακόμα ψηλότερα».

Για την επικείμενη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τη Γιουβέντους: «Είναι δύσκολο ματς, άλλωστε μιλάμε για την κορυφαία διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει και με την Ατλέτικο αλλά και στο παρελθόν ότι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Σ' αυτά τα παιχνίδια ο κόσμος και το "Καραϊσκάκη" δίνουν τεράστια ώθηση στην ομάδα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση. Είμαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

Για την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας ως τώρα στα προκριματικά του Euro 2016: «Ναι, είναι αλήθεια ότι δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα την εικόνα μας και να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες οι οποίοι το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη».