ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Η συνέντευξη του "kiler" Kλάους Στέφανου Αθανασιάδη.


 

Έτοιμος να σηκώσει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του δηλώνει ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης, υπογραμμίζοντας πως ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους στην ομάδα το πως αυτή λειτουργεί και το τι πρέπει να κάνει στο άμεσο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλάους είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για τη νίκη επί της Ντινάμο και τη δική του απόδοση: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Μινσκ η δουλειά ήταν συνολική. Είμαι χαρούμενος που ήρθε αυτό το χατ τρικ, το πρώτο για μένα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μακάρι να έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές στα τέσσερα ακόμα χρόνια που θα είμαι στον ΠΑΟΚ και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί»

Για το αν ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα απέδειξαν στην πρεμιέρα πως είναι τα δύο φαβορί: "Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι αυτό με τη Ντιναμό. Εμείς το κάναμε εύκολο. Θα έρθει η ώρα που θα παίξουμε και με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου και εκεί θα πρέπει όπως με τη Ντιναμόνα κάνουμε αυτά που πρέπει. Αυτά που μας λέει ο προπονητής και αυτά που δουλεύουμε προκειμένου να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για το αν θεωρεί πως έχει ήδη ξεκινήσει την... απόσβεση του νέου του συμβολαίου: "Δεν το βλέπω σαν απόσβεση. Πριν υπογράψω το συμβόλαιο, υπήρχε πίεση και ήμουν και εγώ πιο πιεσμένος. Τώρα νιώθω πιο ήρεμος".

Για το τι άλλαξε μετά το παιχνίδι με τη Ζίμπρου στο Κισινάου: "Αυτό που θέλαμε και αυτό που προσπαθούσαμε ήταν να βγει η δουλειά των προπονήσεων στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε πει αρκετά όμως για αυτό το ματς. Πρέπει τώρα να τα ξεχάσουμε όλα και να σκεφτούμε το ματς της Δευτέρας. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε και εκεί τη νίκη».

Για το ότι ισοφάρισε την ευρωπαϊκή επίδοση του Σαλπιγγίδη στο σκοράρισμα: «Μακάρι να έρθουν ακόμα περισσότερα στα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Για το αν τον απασχολούν τα ρεκόρ: "Όχι, δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Δε μετράω μετά από κάθε αγώνα που σκοράρω τα γκολ μου. Ίσως γιατί λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, δεν έχω χρόνο να καθίσω να το σκεφτώ, να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο.  Όλα αυτά έρχονται στο μυαλό όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, και μακάρι να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά".

Για το πολύ καλό του φετινό ξεκίνημα: «Ναι, όντως έχω ξεκινήσει καλά και και το χαίρομαι. Το θέμα είναι να έρθει ακόμα καλύτερη συνέχεια. Μακάρι να συνεχιστεί και για μένα και για τον ΠΑΟΚ και να πάμε την ομάδα εκεί που θέλουμε όλοι, εκεί που πρέπει".

Για το αν οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα είναι ένα μήνυμα στον Ρανιέρι: "Όχι, δε το βλέπω έτσι. Η Εθνική είναι ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι και δε θέλω να σχολιάσω κάτι. Μέσα από τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, θα έρθει και αυτό".

Για τη δήλωση του Ουντότζι πως ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πιο ομάδα σε σχέση με πέρσι: «Είμαστε άλλη ομάδα, υπάρχει άλλη νοοτροπία. Τρέχουμε όλοι μέσα στο γήπεδο. Φέτος είμαστε διαφορετικοί σε αρκετά πράγματα".

Για το αν νιώθει πως είναι η στιγμή να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ: "Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Ναι, ήρθε αυτή η στιγμή. Αυτό το διάστημα νιώθω καλύτερα από ποτέ. Είναι οι καλύτερες στιγμές μου στην ομάδα, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να έχει και συνέχεια όλο αυτό και για μένα αλλά κυρίως για τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολλά χρόνια εδώ και ξέρω τον ΠΑΟΚ καλύτερα από πολλά παιδιά. Το πώς λειτουργεί αυτή η ομάδα αλλά και τον τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία του κόσμου".

Για το ότι τη Δευτέρα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Στέλιο Μαλεζά. "Με τον Στέλιο μεγαλώσαμε εδώ. Είμαστε φίλοι, μιλάμε συχνά, και αυτή την εβδομάδα μιλήσαμε. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε φίλοι. Στο γήπεδο θα είμαστε αντίπαλοι. Δεν είπαμε τίποτα για το παιχνίδι, δε τα συζητάς αυτά. Θα τα πούμε την Δευτέρα".

Κλάους… μόνο ΠΑΟΚ! (video)


Απ’ το 1996 στον ΠΑΟΚ. Τότε ήταν πιτσιρικάς, τώρα εκ των αρχηγών. Πώς ήταν ο Αθανασιάδης μικρός; Πότε έκανε ντεμπούτο; Πότε σημείωσε το πρώτο του γκολ; Η ΠΑΕ «ξεσκονίζει» με βίντεο την ιστορία του.Πήγε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το 1996. Έχει κλείσει ήδη 18ετία στην ομάδα της «καρδιάς» του. Κι αν ολοκληρώσει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα, ο Στέφανος Αθανασιάδης θα έχει συμπληρώσει 22 χρόνια στον «Δικέφαλο του βορρά». 

Και η ΠΑΕ θέλησε να… φρεσκάρει την μνήμη όλων απ’ την μέχρι τώρα παρουσία του Έλληνα φορ στους ασπρόμαυρους.

Με φωτογραφικό κολάζ από τότε που ήταν μικρός και έπαιζε στις ακαδημίες, από τότε που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, από τότε που άνοιγε λογαριασμό με την φανέλα του συλλόγου και από τότε που πετύχαινε το ένα τέρμα… πίσω από το άλλο (με κάποια εξ' αυτών να είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά)!