ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Επέστρεψαν στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ οι "δανεικοί" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΛΕΤΖΗΣ και ΗΛΙΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ

Ο ΗΛΙΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΛΕΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

      ΤΑ ΔΥΟ "ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ" ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ  ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!

Επέστρεψαν στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ φέτος δυο δανεικοί ποδοσφαιριστές που πέρυσι αγωνίστηκαν και πήραν παιχνίδια στα "πόδια" τους με άλλες ομάδες.
       Πρόκειτε για τους ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους 17χρονους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΛΕΤΖΗ  μεσοεπιθετικό που επαιξε στον ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ και τον αμυντικό ΗΛΙΑ ΙΑΤΡΙΔΗ που φόρεσε την φανέλα της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΡΗΝΗΣ.
        Και τα δύο αυτά "Αστέρια" που ξεκίνησαν απο την πρώτη μέρα την προετοιμασία τους στο γήπεδο "Αβρααμ Παπαδόπουλος" με τον ΘΟΔΩΡΟ ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗ, προέρχονται απο αυτήν την ανεξάντλητη πηγή ποδοσφαιριστών τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΛΑΜΗΣ: Ενας ακόμη πρωταθλητής απο τον ΠΑΟΚ στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!

                                       VIDEO: ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΛΑΜΗΣ


 ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΛΑΜΗΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ  ΣΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!

Νέα  μεταγραφική ενίσχυση για τον Διγενή Λακκώματος, που ολοκληρώνει με γοργούς ρυθμούς το ρόστερ της νέας περιόδου. Η ομάδα του Θόδωρου Σουγιουλτζή απέκτησε τον 17χρονο αμυντικό Κώστα Βαρλάμη, ενα ποδοσφαιριστή νεαρό σε ηλικία, αλλά με εμπειρίες απο δυνατά πρωταθλήματα τόσο με την φανέλα του ΠΑΟΚ οσο και παλαιότερα με τον ΑΡΗ.
      Ο Βαρλάμης άρχισε την καριέρα του απο τις Ακαδημίες Champion  και στην συνέχεια πήγε για  4 χρόνια στον ΑΡΗ και μετά 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ,  και αγωνίστηκε σε ολα τα τμήματα υποδομών του Δικέφαλου.
Κατέκτησε πρωταθλήματα Παίδων και Νέων στην ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  και πρωτάθλημα  Super league Κ-17 με την φανέλα του ΠΑΟΚ!!! Ειναι ποδοσφαιρικό ταλέντο που μπορει να φτάσει πολύ ψηλά αφου διακρίνεται τόσο για την ταχύτητά του την δυναμή του, την αλτικοτητά του καθώς και για τις προωθήσεις του στα αντίπαλα καρέ οπου σκοράρει.

Κατάσκοποι στο Καραϊσκάκη απο Γερμανία και Ιταλία για Κλάους Στέφανο Αθανασιάδη

Την Κυριακή (7/9) στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ρουμανία θα βρεθούν κατάσκοποι από Γερμανία και Ιταλία για να παρακολουθήσουν τον Λακκωματιώτηη διεθνή επιθετικό Στέφανο Αθανασιάδη. Στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν τα περί διαφοράς με τον διεθνή επιθετικό.
 
Το θέμα της ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη παραμένει στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ. Όσο καθυστερούν να πέσουν οι υπογραφές τόσο η κατάσταση θα παραμένει θολή και οι μνηστήρες θα αυξάνονται. Την Κυριακή για τα προκριματικά του EURO 2016 στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ρουμανία θα βρεθούν κατάσκοποι από Γερμανία και Ιταλία για να δουν από κοντά τον επιθετικό του Δικεφάλου. 
ADVERTISEMENT
Στον Δικέφαλο πάντως υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον Αθανασιάδη. Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει προφορική συμφωνία παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ  Ιβάν Σαββίδη, του Ζήση Βρύζα και της Μαρίας Γκοντσάρεβα που έγινε τον Αύγουστο στο Μακεδονίας Παλλάς. Ενώ η υπογραφή του συμβολαίου του θα γίνει με την επιστροφή του από την Εθνική.
Επίσης αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον ίδιο τον Αθανασιάδη, ότι θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Νίκη Βόλου.