ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Στον Εβρο Σουφλίου ο Πασχάλης Δραγανίδης μετά την απόκτηση και του Θανάση Λαμπερνάκη!!!

ΣΑΚΗΣ ΛΑΜΠΕΡΝΑΚΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΡΑΓΑΝΙΔΗΣ
Έναν ακόμα  ποδοσφαιριστή του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, με μεγάλη εμπειρία στα πρωταθλήματα της Γ' Εθνικής, της Football League αλλά συμμετοχές και στην Super League, έκλεισε ο Έβρος Σουφλίου, μετά την ανακοίνωση του Θανάση Λαμπερνάκη!!!!!.

Ο λόγος για τον κομοτηναίο ποδοσφαιριστή Πασχάλη Δραγανίδη, που είχε δύο συμμετοχές στην σεζόν 2009-2010 στην Super League με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, ο οποίος λίγες ημέρες μετά τα 24α γενέθλιά του (τα είχε στις 11 Αυγούστου) υπέγραψε στην ομάδα του Σουφλίου και θα ενισχύσει την προσπάθειά της στην Γ΄Εθνική.
Ο Δραγανίδης προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια και μετά τον Πανθρακικό (όπου επί Εμίλιο Φερέρα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο προαγόμενος από την Κ-20) αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Αναγέννησης Επανομής στην Football League πρόπερσι και την περασμένη σεζόν του Διγενή Λακώμματος (με την φανέλα του οποίου πέτυχε και πέντε γκολ).

Ο Αβραάμ είναι και πάλι εδώ!


Μετά τον τραυματισμό του στο Euro 2012 στην πρεμιέρα με την Πολωνία, η αλήθεια είναι πως ο Λακκωματιώτης διεθνής αμυντικός και αρχηγός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν επέστρεψε στα προηγούμενα επίπεδα. Και απολύτως λογικό, όταν μιλάμε για τόσο μεγάλη ζημιά στο γόνατο. Ο αρχηγός του Θρύλου, όμως, έχει επιστρέψει φέτος πιο δυνατός από ποτέ!
Η παρουσία του στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρ, στο φιλικό που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, ήταν απόδειξη των... γραφομένων μας. Ο Αβραάμ ήταν εξαιρετικός, σταθερός και θύμισε τον παίκτη που έκανε τη μεγάλη διαφορά μέχρι τον τραυματισμό του.
Η αλήθεια είναι πως αυτός ο Αβραάμ έλειψε πολύ από τον Ολυμπιακό. Ο Παπαδόπουλος έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν, δεν θέλει καν να σκέφτεται τον τραυματισμό του και έχει δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία για να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο ξανά.
Άλλωστε, αν ο Αβραάμ είναι υγιής και δυνατός, τότε κανείς δεν έχει να φοβάται τίποτα για το... σήμερα και το... αύριο του Θρύλου.
Κρατάμε, λοιπόν, την αρχηγική και ηγετική εμφάνιση του Παπαδόπουλου και είμαστε σίγουροι πως θα δούμε κι άλλες υψηλές «πτήσεις»...