ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

4-1 ο Διγενής Λακκώματος σε φιλικό τον Π.Ο.Ν. Καλλικράτειας με σκόρερς τους Γιαλετζή, Οκουμούση, Ποργιαζίδη και Ζαχαριάδη!!!! Νέο φιλικό την Τετάρτη 20 Αυγ. στις 18:30 στην Θέρμη με τον Θερμαϊκο.



      Τρίτο φιλικό τεστ σήμερα Πέμπτη 14 Αυγ. για τον νέο ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ οπου μετά απο πολύ  καλή εμφάνιση κέρδισε και τον Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ με 4-1 με σκόρερς τους: Αλέξανδρο Γιαλετζή (1), Πέτρο Ουκουμούση (1), Ζήση Ποργιαζίδη (1) και Παντελή Ζαχαριάδη (1)
       Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Θόδωρου Σουγιουλτζη την προσεχή Τετάρτη 20 Αυγ. 2014 στην Θέρμη στις 18:00, οπου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή και κυπελλούχο ΘΕΡΜΑΪΚΟ  στο τέταρτό του δυνατό φιλικό τέστ.

Αναλυτικά ολα τα  φιλικά του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, έχουν ως εξής:

09 Αυγ:   ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΚΟΣΜΟΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ       (10-0)

13 Αυγ:  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ   (3-0)

14 Αυγ:  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - Π.Ο. Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ             (4-1)

20 Αυγ:  ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

23 Αυγ:  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - Π.Α.Ο.Δ

27 Αυγ:  Με ομάδα Superleague η Football League

30 Aυγ:  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ

03 Σεπ:   ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ- ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

06 Σέπ:   ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης:«Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Ζίμπρου, βαδίζουμε σε καλό δρόμο"


 

Θα μπορούσε να είναι και ο άτυχος της βραδιάς ο Λακκωματιώτης διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης που αποχώρησε από το παιχνίδι με την ΙΝΤΕΡ πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα. Ωστόσο, ήταν αλλη μία σύσπαση στο δικέφαλο και τίποτα περισσότερο.

Ο Αθανασιάδης αποχώρησε για προληπτικούς λόγους και μετά το τέλος του αγώνα, αν και δεν είπε πολλά πράγματα, είχαν όλο ουσία τα λόγια του. «Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Ζίμπρου, βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Χτίζουμε μια ομάδα με μέλλον. Σήμερα δείξαμε πως πάμε καλά. Από εμάς εξαρτάται αν περάσουμε, όχι από τον αντίπαλο», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.