ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Στην ΖΑΚΥΝΘΟ ο Λακκωματιώτης Γρηγόρης Ευθυμιάδης!!!!!!!

 
Στην ΖΑΚΥΝΘΟ θα παίζει τη νέα χρονιά ο ταλαντούχος 23χρονος Λακκωματιώτης μεσοεπιθετικός Γρηγόρης Ευθυμιάδης!!!!!!. 

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής  απο το ΛΑΚΚΩΜΑ προστίθεται στα επαγγελματικά σαλόνια και  στο ρόστερ του ΑΠΣ Ζάκυνθος, κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Ο λόγος για τον 23χρονο ακραίο χαφ- επιτελικό μέσο Γρηγόρη Ευθυμιάδη, που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Καρδίτσα για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ντάνι Ακίνο.
Το νεαρό άσσο συνοδεύουν πολλά καλά σχόλια για την αξία του, αφού φημίζεται για την ταχύτητα που διαθέτει με τη μπάλα στα πόδια. Ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει «γράψει» μια συμμετοχή στην Σούπερ Λίγκα.
Την επόμενη περίοδο θα κάνει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με Αναγέννηση Γιαννιτσών και Μακεδονικό (μεταγράφηκε εκεί στα μισά της σεζόν) για να πάει το 2011-2012 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με προπονητές το Τζο Παλατσίδη και τον Δημήτρη Νόλη.
Το 2012-2013 θα παίξει στον Οδυσσέα Κορδελιού (θα τεθεί δύο φορές αντίπαλος της νησιώτικης ομάδας) και σε 18 εμφανίσεις θα σκοράρει 14 τέρματα. Πέρυσι θα κάνει «γεμάτη» σαιζόν με τον Ορφέα Ελευθερούπολης του Δημήτρη Μαγκαφίνη έχοντας 28 συμμετοχές και 13 γκολ!!!!