ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Σε όλο τον κόσμο το blog μας!!!!! Δείτε τις προβολές τον τελευταίο μήνα στα TOP 10 κράτη της υφηλίου!!!!

Προβολές σελίδων ανά χώρα

Γράφημα με τις πιο δημοφιλείς χώρες μεταξύ των αναγνωστών του ιστολογίου
ΚαταχώρισηΠροβολές σελίδας
Ελλάδα
5788
Ηνωμένες Πολιτείες
660
Ρωσία
119
Γερμανία
113
Κύπρος
24
Γεωργία
22
Τουρκία
20
Αυστραλία
19
Κολομβία
18
Πολωνία
17
 

Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης: «Είμαστε σε καλό δρόμο για το συμβόλαιο»


Αθανασιάδης: «Είμαστε σε καλό δρόμο για το συμβόλαιο» | onsports.gr Αισιόδοξος για το θέμα της επέκτασης της παραμονής του στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Λακκωματιώτης στράικερ και αρχηγός του Δικεφάλου
Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Νάπολι εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης ύστερα από το τέλος του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει αισιόδοξος για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον «Δικέφαλο».
«Ήταν σημαντικό ματς για μας. Σε ένα βαθμό ήμασταν καλοί. Μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Η Νάπολι είναι πιο έμπειρη από μας. Συνεχίζουμε, έχουμε δουλειά μπροστά μας» επεσήμανε αρχικά ο επιθετικός των Θεσσαλονικέων.
Σχετικά με την αλλαγή θέση του στο ματς, σημείωσε: «Παίζω όπου με βάλει ο προπονητής. Δουλέψαμε αρκετά συστήματα στην προετοιμασία. Μέχρι τα επίσημα ο προπονητής θα δει την ομάδα να αποδίδει καλύτερα».
Μιλώντας για την παρουσία αρκετών νεαρών παικτών στις τάξεις του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ήμουν κάποτε στη θέση τους. Θέλουν τη στήριξη όλων μας για να αποδείξουν αν αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα. Ο προπονητής θα κρίνει. Είναι σημαντικό το περιβραχιόνιο. Το είχα όνειρο από μικρό παιδί». Όσο για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του, ανέφερε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, πιστεύω θα κλείσει το θέμα».

.....και ο Στέλιος Μπίκας του Διγενή Λακκώματος στην αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ για την προετοιμασία του στο Καρπενήσι!!!!!!!

paiktes_iraklis
Σε πρώτο πλάνο ο Στέλιος Μπίκας