ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Στην πολιτική ηγεσία η συντονιστική επιτροπή της Γ΄ Εθνικής η οποία έγινε δεκτή απο τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, όσο και από την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κυριακή Γιαννακιδου.

 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το ραντεβού της συντονιστικής επιτροπής Γ' Εθνικής με την πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού. Ακολουθούν νέες επαφές...


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις τους στην πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων της Γ Εθνικής, οι όποιοι έγιναν δεκτοί τόσο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, όσο και από την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κυριακή Γιαννακιδου.
Οι συναντήσεις με τους δυο πολιτικούς ηγέτες του αθλητισμού και τους στενούς συνεργάτες τους έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα. Αναλύθηκαν διεξοδικά από τους εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής οι θέσεις και οι προτάσεις των σωματείων για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, έγινε εποικοδομητική, ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση, και ανταλλαγή απόψεων με τον κ. Ανδριανο και την κ. Γιαννακιδου, οι όποιοι άκουσαν προσεκτικά τις προτάσεις των συλλόγων, έδειξαν αρκετά ενημερωμένοι για το θέμα και φάνηκε να αντιλαμβάνονται ότι πρόθεση των ομάδων είναι το καλό του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μόνο.
Παράλληλα, υπήρξε και μια ανεπίσημη επαφή με τον διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Πολιτισμού κ. Καρακατσανη, οπού ζητήθηκε συνάντηση με τον κ. Παναγιωτόπουλο προκειμένου να ενημερωθεί σφαιρικά και εκείνος για το θέμα. Οι επαφές της συντονιστικής επιτροπής συνεχίζονται καθημερινά και προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου το δίκαιο των αιτημάτων μας να φτάσει παντού και να δικαιωθεί η προσπάθεια μας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα σειρά επαφών προκειμένου το αίτημα για μια Γ' Εθνική διευρυμένη και όχι συρρικνωμένη, να φτάσει στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 6 Ιουνίου.
Ενημερώνουμε τους συλλόγους που έχουν συνταχθεί με την κίνηση μας ότι η φωνή τους είναι πλέον δυνατή κι ακούγεται παντού! Χαιρετίζουμε τέλος, το σωματείο Ιαλυσός Ρόδου που πρώτο από τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ εντάθηκε στην κίνηση μας και καλούμε και τα άλλα σωματεία που συμμετέχουν στα μπαράζ να πράξουν ανάλογα."