ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο Τσιτσανούδης απο την Λάρισα "σφυρίζει" την Τετάρτη 14 Μαϊου στο "Αβρααμ Παπαδόπουλος" τον αγώνα του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος με την ΔΟΞΑ Πετρούσας. Ολοι οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.

alt
Ο Τσιτσανούδης απο την ΛΑΡΙΣΑ στο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

 Ανακοινώθηκαν  από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί της 29ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής της TΕΤΑΡΤΗΣ 14 Μαϊου. 2014. Τόν αγώνα του 1ου ομίλου μεταξύ του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και της ΔΟΞΑΣ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ  θα διευθύνει ο   ο Βάϊος Τσιτσανούδης απο την ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Βοηθούς θα εχει τους Αδάμο Γεωργίου και Αχιλλέα Νίκζα  απο την ιδια ΕΠΣ. Παρατηρητής διαιτησίας θα ειναι ο  Νίκος Τσακιρίδης  απο την ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ.

Αναλυτικά (29η αγων.) ΤΕΤΑΡΤΗ 14 Μαϊου 2014:

 Γήπεδο: "Αβραάμ Παπαδόπουλος"ωρα:17:00

 Διγενής Λακκώματος-Δόξα Πετρούσας:
Τσιτσανούδης, Γεωργίου, Νίκζας (Λάρισας)


ΠΑΟ Κοσμίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου:
Κουναλάκης, Εμπλιούκ (Ξάνθης), Λάζαρης (Καβάλας)


Κιλκισιακός-Νέστος Χρυσούπολης:
Τζήλος, Παπαδημητρίου, Καράμπουλας (Λάρισας)


Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Μακεδονικός:
Κιγιτζής, Χαρίτσης, Δημητριάδης (Θράκης)


Αγροτικός Αστέρας-Μουδανιά:
Υφαντίδης, Λιώλιας, Νικηφορίδης (Κιλκίς)


Πανσερραϊκός-Ορφέας Ελευθερούπολης:
Συμεωνίδης, Λαφαντζής, Κυφός (Πιερίας)


Αρης Ακροποτάμου-Ηρακλής Αμπελοκήπων:
Τρακαλιάνης, Αναστασιάδης, Κρυωνάς (Σερρών)


Εβρος Σουφλίου-Εθνικός Αγιονερίου:
Κοτσάνης, Δηλγεράκης, Χατζηνάκος (Δράμας)

Την ακύρωση της αναδιάρθρωσης στη Γ’ Εθνική και τη διατήρηση των έξι ομίλων ζητούν από την ΕΠΟ επίσημα εκπρόσωποι σωματείων της κατηγορίας. Θετικά το "βλέπουν" η ΕΠΟ και οι ΕΠΣ.!!!!

 http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/07e9cfa5b9388529bfb35ca9efc11d70_XL.jpg
Την ακύρωση της αναδιάρθρωσης στη Γ’ Εθνική και τη διατήρηση των έξι ομίλων ζητούν από την ΕΠΟ επίσημα εκπρόσωποι σωματείων της κατηγορίας.
Με επιστολή τους οι ομάδες ζητούν από την Ομοσπονδία να αναθεωρήσει το πλάνο για μείωση των ομίλων σε τέσσερις τη νέα σεζόν, ενώ ζητούν την εύρεση χορηγού για την κατηγορία, προκειμένου να έχουν έσοδα.
Αναλυτικά η επιστολή στην ΕΠΟ:
Έχουμε την πεποίθηση, ότι αγαπάτε το ποδόσφαιρο αληθινά και αυτό το έχετε δείξει ως τώρα, ακόμα και με τις συνεχείς προκρίσεις της Εθνικής ομάδας σε μεγάλες διοργανώσεις. Ωστόσο θεωρούμε, ότι οι σκέψεις σας για την αναδιάρθρωση στις μικρές εθνικές κατηγορίες, ήταν βιαστικές κάτι που δεν είναι απαραίτητα κατακριτέο. Μετά την εμπειρία της νέας Γ΄ Εθνικής και την κατάργηση της Δ΄ Εθνικής, εμείς που επίσης αγαπάμε το ποδόσφαιρο και στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό , βλέπουμε μπροστά μας πολλά αδιέξοδα, ως το προς να συνεχίσουμε να αιμοδοτούμε με ταλέντα , τους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αυτά τα αδιέξοδα αφορούν τη συρρίκνωση των ομάδων στις εθνικές κατηγορίες και τη συσσώρευσή τους στα τοπικά πρωταθλήματα, εκεί όπου ελάχιστοι πλέον γονείς θα φέρουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες, αφού θα γνωρίζουν ότι λίγες προοπτικές θα υπάρχουν γι’ αυτά σε «χαμηλωμένες» ομάδες.
Η συρρίκνωση των ομάδων στις εθνικές κατηγορίες δεν είναι θετικό για την ανάπτυξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θα είναι ΑΔΙΚΟ οι μισές και πλέον ομάδες από αυτές που αγωνίζονται στο τρέχον πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να υποβιβαστούν, ενώ έχουν ξοδέψει ένα σωρό χρήματα για να ανταποκριθούν και στις προσδοκίες σας, αλλά και στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Έχουν πληρώσει ακριβά ποδοσφαιριστές, προπονητές ακόμα και σε τμήματα υποδομής που είναι υποχρεωτικά, αλλά και πρόστιμα επιπέδου σούπερ λιγκ. Υποβιβαζόμενες η πλειοψηφία αυτών των ομάδων θα έχουν μεγάλο πρόβλημα, στο να ξαναβρούν χρηματοδότη και πολλές θα μπουν σε χρόνιες περιπέτειες. Και ανάμεσά τους είναι ιστορικές ομάδες, όπως το Αιγάλεω, που έχει παίξει σε όμιλο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, η Καστοριά που έχει κατακτήσει κύπελλο Ελλάδας, η Προοδευτική , η Κόρινθος, ο Μακεδονικός Θ. , η Νάουσα, η Χαλκίδα, ο Ατρόμητος Π., που έχουν αγωνιστεί στην Α’ Εθνική , αλλά και ιστορικές ομάδες της Β΄ Εθνικής , με παρουσία πολλών χρόνων στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες κάποτε «στόλισαν» , το Ελληνικό ποδόσφαιρο με ανάδειξη ταλέντων και βοήθησαν αποφασιστικά στο να γίνει παγκόσμια μεγάλο. Είναι κρίμα για κάποιες λεπτομέρειες να αφανιστούν. Πρέπει να επισημανθεί εδώ , ότι χώρες ποδοσφαιρικά προηγμένες όπως η Ισπανία και η Ιταλία , έχουν Γ’ κατηγορία που απαρτίζεται από δέκα ομίλους και όσο και αν ψάξαμε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, δε βρήκαμε χώρα, από όπου από ένα πρωτάθλημα να υποβιβάζονται οι μισές ομάδες.
Αν η συρρίκνωση των ομίλων αποφασίστηκε για οικονομικούς λόγους και τη στενότητα του χρήματος που υπάρχει σήμερα , οι τέσσερις όμιλοι θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή πολλά χρήματα για μετακινήσεις , ειδικά για ομάδες από τα νησιά και τις ακριτικές περιοχές, που θα υποχρεωθούν να διανύσουν πολλά μίλια και πολλά χιλιόμετρα μαζί, για να αγωνιστούν. Επίσης με τη συρρίκνωση των ομίλων, θα παρατηρηθεί το φαινόμενο ποδοσφαιρικές ενώσεις με ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και με πολλά σωματεία, να μην εκπροσωπούνται καν ή όπως θα άρμοζε, με βάση την ποδοσφαιρική δύναμή τους, σε εθνικά πρωταθλήματα. Ήδη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει «σβηστεί» , από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, η ένωση Δωδεκανήσου. Ένα ακόμα ζήτημα, που αφορά τη συρρίκνωση των ομάδων έχει να κάνει με τη διαιτησία, καθώς τα «καλά» παιχνίδια για την εμπειρία των διαιτητών θα είναι λίγα.
Με βάση τα παραπάνω από κοινού όλοι εμείς που υπογράφουμε το συγκεκριμένο αίτημα προτείνουμε για τη Γ΄ Εθνική
1. Έξι ομίλους των 18 ομάδων που θα προέρθουν από τον υποβιβασμό δύο ομάδων. Από κάθε όμιλο και των τριών πιο χειρότερων σε βαθμούς από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, και την άνοδο δύο ομάδων από τους ομίλους των πρωταθλητριών ΕΠΣ.
2. Την από κοινού σύμπραξη, ώστε να ευρεθεί χορηγός για το προσεχές πρωτάθλημα, που θα πάρει το όνομα του χορηγού. Αν ο χορηγός είναι η ΟΠΑΠ ΑΕ, τότε με τη συμμετοχή ομάδων Γ’ Εθνικής , μπορούν να συντάσσονται δελτία ΠΡΟ-ΠΟ της Τετάρτης. Σκοπός μας θα πρέπει να είναι η συμμετοχή των φιλάθλων στα γήπεδα που είναι η κοσμογονία του ποδοσφαίρου και όχι ο ποδοσφαιρικός μαρασμός, αφού ο υποβιβασμός ιστορικών ομάδων και ομάδων που εδρεύουν σε πρωτεύουσες νομών, θα «σταματήσει» μεγάλη μερίδα φιλάθλων από τα γήπεδα. Θεωρούμε, ότι είναι κοινή μας πεποίθησή, η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας , που δε επιτυγχάνεται ουδόλως από τη συρρίκνωση των εθνικών κατηγοριών, που θα φέρει μαζί της και το " μαρασμό" ιστορικών ομάδων και ποδοσφαιρικών πόλεων που υπήρξαν και ακόμα είναι «ποδοσφαιρομάνες».
Παράλληλα με το παρόν έγγραφο ΖΗΤΟΥΜΕ, το θέμα να συζητηθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ με τη συμμετοχή μας, αλλά και οι ποδοσφαιρικές ενώσεις, που όλοι τις έχουμε στηρίξει να οικειοποιηθούν το δίκαιο αίτημά μας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΑΔΩΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ), ΜΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ), ΜΑΝΘΟΣ ΓΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ (ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ), ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΑΣΔΕΚΗΣ ( ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ), ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣΙΑΛΑΣ ( ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ), ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΧΑΒΕΡΟΓΛΟΥ( ΚΑΣΤΩΡ)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6937187263- 210 5613056 (ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΦΑΞ 210 4015042