ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης: Ο διασημότερος "θεατής" του Τελικού – Τα πανηγύρια απο το Λάκκωμα στο .....Λευκό Πύργο και το Αεροδρόμιο......


VERV9674  Δεν θα είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στον τελικό, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν του αφαιρεί την καταλυτική συμβολή του στην προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου. Ο Λακκωματιώτης διεθνής επιθετικός Στέφανος Αθανασιάδης έχει τις δικές του ιστορίες και για τους προηγούμενους δυο τίτλους που κατέκτησε η ομάδα…
Το 2001 η οικογένεια Αθανασιάδη μαζεύτηκε στο Λάκκωμα, στο σπίτι του για να δουν όλοι μαζί τον τελικό. Το τελικό σφύριγμα του Κασναφέρη τους βρήκε να ετοιμάζονται για να κατέβουν στο Λευκό Πύργο, να ενωθούν με τους υπόλοιπους ΠΑΟΚτσήδες και να μείνουν μέχρι το πρωί. Αυτό δεν ήταν αρκετό και την επόμενη μέρα ο 13χρονος Κλάους πήγε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί την αποστολή.
Το 2003 ήταν ήδη «παλιός» στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και όπως σε πολλά ματς μπήκε στην Τούμπα για ball boy, μεγάλο προνόμιο τότε. Ωστόσο η ΕΠΟ είχε αναθέσει σε χορηγό εταιρία την…υπηρεσία και οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ πήραν μια θέση στη Θύρα 3 για να παρακολουθήσουν τον τελικό. Το γκολ του Γεωργιάδη είναι από αυτά που έχει πανηγυρίσει εντονότερα ως οπαδός ο Κλάους.
Ο ίδιος εύχεται να έχει άλλη μια μικρή ιστορία να διηγηθεί μετά τον τελικό του Σαββάτου…

Ο Χρήστος Γκράνας απο την Ξάνθη στο παιχνίδι του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ με τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στις ΣΕΡΡΕΣ την Κυριακή του Θωμά: Ολοι οι διαιτητές του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής της 26ης αγων.


undefined
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΡΑΝΑΣ ΣΤΟ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

 Ανακοινώθηκαν  από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί της 26ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής της Κυριακής 27 Απριλίου 2014. Τό ντέρμπι του 1ου ομίλου μεταξύ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ και του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ θα διευθύνει ο Χρήστος Γκράνας απο την ΞΑΝΘΗ. Ο παραπάνω ρέφερι είναι από τους διαιτητές που τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις αφού σφυρίζει αγώνες της FOUTBALL LEAGUE,  ενω η ΚΕΔ/ΕΠΟ  τον εμπιστευεται και τον εχει εντάξει στους υποψήφιους για ανοδο στην SUPER LEAGUE!!!!! Μάλιστα φέτος τον εχει ορίσει και σαν τέταρτο σε αρκετά παιχνίδια  της SUPER LEAGUE ". Ο Γκράνας σφύριξε και το παιχνίδι του ΔΙΓΕΝΗ μέσα στον ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (2-2) την 5 Ιαν.2014 την 12η αγων. Βοηθούς θα εχει τους Χατζημωυσιάδη Αναστάσιο και Εμπλιούκ Ιλία απο την ΞΑΝΘΗ, ενω παρατηρητής διαιτησίας θα ειναι ο πρώην διατητής Α΄ Εθνικής Τσιλογιάννης Κων/νος απο την ΗΜΑΘΙΑ.
.
Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. 27 Απριλ.14 Ωρα:17:00

Πανσερραϊκός-Διγενής Λακκώματος:
Γκράνας, Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)


Μουδανιά-ΠΑΟ Κοσμίου:
Τσιτσανούδης, Νίκζας, Τσάπραζης (Λάρισας)


Δόξα Πετρούσας-Μακεδονικός:
Σιδηρόπουλος, Δεμερτζής, Κουπαράνη (Πέλλας)


Ορφέας Ελευθερούπολης-Νέστος Χρυσούπολης:
Καραλιόλιος (Γρεβενών), Τσιάμπαζης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)


Ηρακλής Αμπελοκήπων-Εθνικός Σιδηροκάστρου:
Παπαγγέλης, Χούσκογλου, Δημητριάδης (Θράκης)


Εθνικός Αγιονερίου-Κιλκισιακός:
Αγγελακόπουλος, Βαφειάδης, Δίπλαρης (Καρδίτσας)


Εβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:
Μαλούτας, Παρασίου, Παπαδάκης (Ημαθίας)


Αρης Ακροποτάμου-Αγροτικός Αστέρας:
Καραντώνης, Γιάντσης, Κελεσίδης (Ημαθίας)