ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

VIDEO: Το "χρυσό" γκόλ του Κλάους Στέφανου Αθανασιάδη στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό!!!


Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του «δικεφάλου» στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης o Λακκωματιώτης διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε σχετικά: «Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Εμείς εδώ ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη. Στο ξεκίνημα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε και κρατήσαμε το 2-1. Θα έχουμε τη ρεβάνς στο σπίτι μας και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την ανατροπή».
Για την φάση της αποβολής του: «Δέχθηκα ένα σπρώξιμο δεν ξέρω από ποιον και μετά είδα να αποβάλλεται ο Στοχ. Δεν ξέρω τι έγινε θα το δω στην τηλεόραση».
Για το γιατί πήρε την μπάλα στο γκολ που πέτυχε: «Πήρα την μπάλα να την γυρίσω γρήγορα γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ».
Για το ματς: «Στην αρχή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην κάνεις κανένα λάθος. Εμείς δεν μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε δύο γκολ, όμως στην συνέχεια σκοράραμε και καταφέραμε να το κρατήσουμε. Είχαμε κάποιες φάσεις για αντεπίθεση, αλλά παίζοντας με δέκα είχαμε μείνει και από δυνάμεις».
Για το αν εξασφαλίζεται η πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ: «Σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει την πρόκριση, αλλά όταν είσαι με δέκα τόση ώρα, σίγουρα είσαι ικανοποιημένος από το σκορ αυτό».
Για τη ρεβάνς: «Θα δούμε τον ημιτελικό όταν έρθει αυτή η ώρα».
Έγραψε ιστορία… Όλα όσα έκανε εκείνο το λεπτό στο Καραϊσκάκη ήταν… ΠΑΟΚ. Από το πρώτο άγγιγμα της μπάλας μέχρι και το τέλος του πανηγυρισμού…
Όσον αφορά τον πανηγυρισμό! Σεβασμός στον ΠΑΟΚ, στο Δικέφαλο, σεβασμός στην φανέλα.

Σεβασμός και από εμάς στον Λακκωματιώτη Στέφανο Αθανασιάδη!! Γι' αυτά που έκανε και γι' αυτά που είπε βέβαια για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και για το "κακό" αποτέλεσμα!!!!!!!!!

Ο Καρδιτσιώτης Τίκας απο την ΕΠΣ Ευρυτανίας σφυρίζει στον "Τελικό" του 1ου ομίλου: ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ -ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ την Κυριακή 6 Απριλ. στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος". Ολοι οι διαιτητές της 24ης Αγωνιστικής

Ο Τριαντάφυλλος Τίκας στο Λάκκωμα.....

 Ανακοινώθηκαν  από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί της 24ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής της Κυριακής 06 Απριλ. 2014. Τό ντέρμπι "ΤΕΛΙΚΟΣ" του 1ου ομίλου μεταξύ του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ  θα διευθύνει ο Τριαντάφυλλος Τίκας απο την ΕΠΣ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ. Ο παραπάνω 33χρονος ρέφερι απο την ΚΑΡΔΙΤΣΑ είναι από τους διαιτητές που τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις   ενω η ΚΕΔ/ΕΠΟ  τον εμπιστευεται και τον εχει εντάξει στους υποψήφιους- ταλέντα για ανοδο στην  SUPER  LEAGUE!!!!!  Βοηθούς θα εχει τους Δημήτρη Βαφειάδη  και τον Ελευθέριο Βογιατζή απο την ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ενω παρατηρητής διαιτησίας θα ειναι ο Μιλτιάδης Βλάχος   απο την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Αναλυτικά (24η αγων.) Κυριακή 06 Απριλίου. 2014:

 Γήπεδο: "Αβραάμ Παπαδόπουλος"ωρα:16:00


 Διγενής Λακκώματος-Κιλκισιακός:
Τίκας (Ευρυτανίας), Βαφειάδης, Βογιατζής (Καρδίτσας)


Ορφέας Ελευθερούπολης-ΠΑΟ Κοσμίου:
Φωτιάς, Δεμερτζής, Κουπαράνη (Πέλλας)


Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Πετρούσας:
Τσιοφλίκη, Μάνος, Τσάπραζης (Λάρισας)


Εθνικός Αγιονερίου-Μουδανιά:
Κοεμτζίδης, Λαφαντζής (Πιερίας), Χαρισμανίδης (Δωδεκανήσου)


Εβρος Σουφλίου-Μακεδονικός:
Παρχαρίδης, Βάντσης, Ζήδρας (Δράμας)


Αρης Ακροποτάμου-Νέστος Χρυσούπολης:
Συμεωνίδης, Κυφός, Καράμπουλας (Πιερίας)


Πανσερραϊκός-Εθνικός Σιδηροκάστρου:
Μπουρμασόπουλος, Παπαδημητρίου, Καράμπουλας (Λάρισας)


Αγροτικός Αστέρας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:
Αγγελακόπουλος, Δίπλαρης, Τίκας (Καρδίτσας)