ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Oι πρώτες δηλώσεις του Κοσμίν Μπαρκαουάν μετά την επιστροφή του στον Διγενή Λακκώματος...

  Διγενής Λακκώματος: Επιστροφή Μπαρκαουάν! | onsports.gr
Για την επιστροφή του στον πάγκο του Λακκώματος μίλησε στο dokari.gr ο Ρουμάνος τεχνικός, που θέτει ως στόχο πέντε νίκες στα οκτώ τελευταία ματς για να «κλειδώσει» η σωτηρία.
Σα να μην πέρασε μια μέρα. Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, που συμφώνησε εκ νέου το βράδυ της Κυριακής με τη διοίκηση του Πέτρου Ρούζιου, πιάνει και τυπικά δουλειά από την Τετάρτη στο Διγενή Λακκώματος (δεν άλλαξε το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο προκάτοχός του, Θωμάς Βυρζαμάνης), με στόχο να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε το καλοκαίρι και να οδηγήσει στη σωτηρία την ομάδα της Χαλκιδικής. Ο Ρουμάνος τεχνικός με δηλώσεις στο dokari.gr ανέφερε για το «come back»: «Δε θεωρώ ότι θα κάνω ντεμπούτο με το Νέστο Χρυσούπολης. Και το διάστημα που είχα φύγει, έβλεπα τα ματς, είχα επαφές, ήμουν κοντά. Δε θέλω χρόνο προσαρμογής, δεν υπάρχει τέτοια χρονική πολυτέλεια άλλωστε. Άφησα πίσω τους παίκτες και μου... πονούσε η καρδιά όταν τους έβλεπα να μην πηγαίνουν καλά, σφιγγόμουν. Ο πρόεδρος Πέτρος Ρούζιος κινείται με μόνο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Ήρθα πίσω λόγω του δεσίματος και του συναισθήματος με τον Διγενή και για να τον οδηγήσω στη σωτηρία. Κάποια πράγματα δεν μου είχαν αρέσει στην πρώτη θητεία μου, είχαν αλλάξει. Υπήρξαν κάποια ζητήματα, όμως γενικά θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα με τους ανθρώπους στο Λάκκωμα και μόνο έτσι θα πετύχουμε».

Για να συνεχίσει ο Μπαρκαουάν: «Το καλοκαίρι με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες και τις δυσκολίες του ομίλου, στοχεύαμε στη σωτηρία. Όταν έφυγα ήμασταν τέταρτοι, αλλά δεν πηγαίναμε για άνοδο. Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά αξίζουμε να σωθούμε. Έχουμε ταλέντο και ποιότητα. Θα μετρήσουν το πάθος και ο δυνατός χαρακτήρας, θα είναι ο οδηγός μας. Θέλουμε πέντε νίκες στα οκτώ τελευταία ματς για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα είναι ελαφρώς πιο έμπειρη πλέον, με τις κινήσεις του χειμώνα. Όσο για το ματς με το Νέστο, δεν υπάρχει άλλη λύση και άλλος στόχος για εμάς εκτός από το διπλό στη Χρυσούπολη, αφού έχει χαθεί έδαφος». Στα αγωνιστικά, για τους κυανέρυθρους δεν υπολογίζεται οι τιμωρημένοι Λαμπερνάκης και Ορφανός, ενώ η πρώτη διάγνωση ειναι ρωγμώδες κάταγμα αστραγάλου!!!!! στον Γκουγκουλιά στην φάση που ζήτησε πέναλτι και αποβολή ο Διγενής στον αγώνα με τα Μουδανιά.