ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Ολοι οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 15 & 16 Μαρτ. 2014

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
 
Σάββατο 15 Μαρ. 2014   Ώρα : 16:00
1 ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ - ΠΑΣΣΑΛΗΣ - ΕΥΜΟΡΦΟΥΛΗΣ  
2 ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ - ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ ΚΑΛΕΜΤΖΗΣ - ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ - ΑΓΓΙΔΗΣ  
3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 ΚΟΥΡΙΔΗΣ - ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  
4 Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ - ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΟΣ - ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ  
       
5 ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ - ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ  
6 ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΑΛΒΑΝΟΣ - ΠΑΠΑΣ Β. - ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ  
7 ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - Π.Ο. ΣΑΡΤΗΣ 2011 ΔΡΑΓΚΟΣ - ΣΚΑΦΙΔΑΣ - ΣΚΟΥΤΑΣ Φ.  
8 ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. - ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ. - ΓΟΥΤΑΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ  
9 Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ - ΓΚΑΝΤΙΝΟΣ  
10 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΠΑΥΛΟΥΔΗΣ - ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛ.  
11 ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΛΑΨΑΣ - ΣΕΡΕΤΗΣ - ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ   
       
 
Κυριακή 16 Μαρ. 2014   Ώρα : 16:00  
12 ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΡΑΓΚΟΣ - ΠΑΣΣΑΛΗΣ - ΡΗΓΑΣ  
13 Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ - ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ - ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  
14 ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΕΥΜΟΡΦΟΥΛΗΣ - ΑΓΓΙΔΗΣ  
       
15 ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ - ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ - ΚΛΑΨΑΣ  
16 Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ - ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΟΣ - ΚΟΣΜΑ  
17 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΚΟΥΡΙΔΗΣ - ΑΛΒΑΝΟΣ  
18 ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ - Α.Σ. Ν. ΣΚΙΩΝΗΣ ΚΑΛΕΜΤΖΗΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΠΑΣΙΝΑΣ  
19 ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ ΣΕΡΕΤΗΣ - ΣΚΟΥΤΑΣ Ν. - ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ  
20 ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ - ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΠΟΡΤΑΡΙΑΝΟΣ - ΠΑΠΑΣ ΣΤ.  
21 ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ - ΕΛΠΙΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΗΣ - ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗΣ  
       
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

4η Αγωνιστική    
 
Σάββατο  15 Μαρ. 2014   Ώρα : 11:00  
1 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ   
2 ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3 ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. - ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑ  
4 ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ - ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  
       
 
Κυριακή  16 Μαρ. 2014   Ώρα : 11:00  
5 ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΟΣ  
6 ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΝΟΣ  
7 ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  
8 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΧΑΡΤΑΒΕΛΑΣ  
  Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΕΛΠΙΔΕΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ : Δεν διεξάγεται λόγω αποχώρησης των ΕΛΠΙΔΩΝ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ.  
  ΡΕΠΟ : ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005.-    
 

Μεγάλη συνέντευξη σήμερα στα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" του Λακκωματιώτη διεθνή αρχηγό του ΠΑΟΚ Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη!!!!!


Την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης.


Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στα «Σπορ του Βορρά» και αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη όσο και στους στόχους του Δικεφάλου μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ οριοθέτησε και τους προσωπικούς του στόχους.

Πιο αναλυτικά, η συνέντευξη του Κλάους έχει ως εξής:

-Στέφανε, αυτό το πάθος που βγάλατε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι ενδεικτικό ενός νέου ξεκινήματος που κάνει ο ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους που έχετε θέσει;
«Είναι μία νίκη για την ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για όλους μας, αν και βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της σεζόν. Με την παρουσία ενός νέου προπονητή, που όμως ήταν κοντά μας όλο αυτό το διάστημα και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τους παίκτες ξεχωριστά. Αυτή τη νίκη την θέλαμε πάρα πολύ, γιατί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια και στους δύο θεσμούς που συμμετέχουμε. Και στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Ο μεγάλος στόχος αναμφίβολα είναι το κύπελλο».

-Σε κάθε «νέο» ξεκίνημα, έστω κι αν γίνεται μεσούσης της περιόδου, ισχύει αυτό που συχνά λέμε, πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός; Το βλέπετε έτσι;
«Ασφαλώς. Το καταφέραμε, γιατί με αυτή τη νίκη δείξαμε πως σαν ομάδα έχουμε στοιχεία όπως το πάθος και η δύναμη, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας. Ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια, όλοι γνωρίζουμε πως εκτός από την ποιότητα, πρέπει να δείχνουμε πάθος και δύναμη για να κερδίζουμε. Και αυτά τα στοιχεία, τα είχαμε στο παιχνίδι μας».

-Αυτόν τον ΠΑΟΚ, έτσι όπως σας είδαμε να αγωνίζεστε εναντίον του Ολυμπιακού, θα τον δούμε και στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Αρη στο Χαριλάου;
«Δεν σας κρύβω, πως από την αρχή ψάχναμε να κάνουμε μία τέτοια εμφάνιση, με τα στοιχεία που παραθέσαμε. Ήρθε σε αυτό το παιχνίδι και καλώς ήρθε. Η συνέχεια, κακά τα ψέματα πρέπει να είναι ανάλογη. Δεν πρέπει να μείνουμε στο προηγούμενο παιχνίδι, οφείλουμε σαν ομάδα να δείξουμε ακόμη καλύτερα στοιχεία σε συνδυασμό με το πάθος για να έρθουν κι άλλα νικηφόρα αποτελέσματα».

-Λίγο νωρίτερα αναφέρθηκες στην κατάκτηση του κυπέλλου. Να προσθέσουμε και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ;
«Τα θέλουμε και τα δύο. Το κύπελλο αφενός, όπως προανέφερα και τη συμμετοχή μας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχουμε περισσότερους αγώνες, αν συμπεριλάβουμε και τις αναμετρήσεις στα πλέι οφ που θα γίνουν τον Μάιο. Στο κύπελλο, είναι λιγότερα τα παιχνίδια, αλλά εξίσου καθοριστικά για να φθάσουμε στον στόχο μας».

-Μόνο στο πρωτάθλημα σε 28 αγωνιστικές έχεις σημειώσει εννέα γκολ. Εχεις στόχο να ξεπεράσεις τα 14 γκολ  που είχες πετύχει πέρυσι;
«Αυτό που επιθυμώ είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Με τα γκολ που πετυχαίνω μπορεί να επιτευχθεί και ένας προσωπικός στόχος. Αυτό που προσπαθώ κάθε χρόνο είναι να σημειώνω διψήφιο αριθμό σε γκολ. Αυτό θέλω να έρθει και φέτος.

-Σκέφτεσαι από τώρα μία πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου σου;
«Είναι ένα κομμάτι που αφορά τη διοίκηση. Οταν με καλέσουν, τότε πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση».

-Εσύ θέλεις, είναι ξεκάθαρο…
«Φυσικά και θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, είμαι ένα με τον ΠΑΟΚ»/

-Μέσα από τις πολύ καλές εμφανίσεις και τα γκολ, ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι και η παρουσία σου στο Μουντιάλ, έτσι δεν είναι;
«Η παρουσία σε ένα Μουντιάλ αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη ανεξάρτητα από την ηλικία του. Και ασφαλώς θέλω να είμαι στο Μουντιάλ».

-Γιώργος Γεωργιάδης. Τι άλλαξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ τις λίγες ημέρες που ανέλαβε την ομάδα πριν από το ντέρμπι;
«Με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προπονητή, όλα τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλο πάθος γιατί ήθελαν να διεκδικήσουν μια θέση στην ενδεκάδα. Και με τον Ολυμπιακό, το δείξαμε όλοι αυτό»

-Θα είναι έτσι, ο ΠΑΟΚ με τον Άρη την Κυριακή;
«Το πιστεύω και μπορεί και ακόμη περισσότερο».

-Θέλεις να πεις δύο λόγια για τον πρώην προπονητή σου, τον Στέφενς, που τον έζησες επί 8,5 μήνες…
«Ο κ. Στέφενς είναι καλός προπονητής, πιστεύω ότι δεν είχε κανένα θέμα με τα παιδιά όπως ακούστηκαν διάφορες φήμες. Απλά το δικό μου σκεπτικό, είναι πως δεν “κόλλησε” στο όλο κλίμα και την λειτουργία της ομάδας».

-Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Μέσα από τον δικό σας ανταγωνισμό, θα δούμε έναν ακόμη πιο βελτιωμένο ΠΑΟΚ;
«Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό. Αυτό που πρέπει να πετύχουμε, είναι να γίνουμε πιο ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε περισσότερο. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα το καταφέρουμε, μέσα από την δουλειά, πρέπει όμως να το “βγάζουμε” και μέσα στο γήπεδο».

-Η ψυχολογία τώρα, είναι σε υψηλό επίπεδο…
«Αναμφίβολα μετά την νίκη μας επί του Ολυμπιακού είμαστε ανεβασμένοι. Και αυτό πρέπει να δείξουμε και στο παιχνίδι με τον Αρη. Και μακάρι να πετύχουμε μία ακόμη νίκη την Κυριακή, ένα αποτέλεσμα που όλοι το θέλουμε».

-Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική…
«Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμπαράσταση. Τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας, για να ανέβουμε ακόμη υψηλότερα και να πετύχουμε τους στόχους μας»..

                   O ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ............

Πήγε απο το Λάκκωμα Χαλκιδικής στον ΠΑΟΚ από 8 χρονών και στα 26 του, ετοιμάζεται να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του και να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα μείνει στην ομάδα για είκοσι χρόνια.
 
 
Ο λόγος φυσικά, για τον Στέφανο Αθανασιάδη. Με αφορμή την επικείμενη επέκταση του συμβολαίου του, έχει ενδιαφέρον να δούμε την πορεία του Κλάους στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ από το 1996 και πέρασε από όλα τα τμήματα του «Δικεφάλου», ενώ τη σεζόν 2006-2007 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, της ομάδας Κ20 σημειώνοντας 24 γκολ. Αυτή ήταν και η χρονιά, που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Την πρώτη του συμμετοχή, την έκανε στην Τούμπα κόντρα στη Λάρισα, του Γιώργου Δώνη.

Τη σεζόν 2007-2008 «έγραψε» 4 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, με δύο γκολ, ενώ την επόμενη χρονιά, έκανε 14 συμμετοχές με 2 γκολ. Το 2009 αποφασίστηκε να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Πανσερραϊκό και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πέτυχε 5 γκολ σε 26 εμφανίσεις.

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ένα χρόνο μετά και επί εποχής Μάκη Χάβου, αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, πραγματοποιώντας μία γεμάτη χρονιά με 7 τέρματα σε 28 εμφανίσεις.

Αυτή ήταν και η κομβική στιγμή για τον Αθανασιάδη και τον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2011, ο «Δικέφαλος» βρέθηκε ένα βήμα πριν υπογράψει συμβόλαιο με τον Καρλάο, όμως ο παίκτης υπέγραψε τελικά σε άλλη ομάδα, με το Ζήση Βρύζα τότε να τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί με τον Αθανασιάδη στην επίθεση.

Από τότε και κάθε χρόνο, είναι και καλύτερος. Τη σεζόν 2011-2012 σκόραρε 17 γκολ σε 45 αγώνες, ενώ πέρυσι 23 γκολ σε 42 εμφανίσεις. Φέτος έχει σκοράρει 14 γκολ, σε 38 αγώνες (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) και παρά το κακό πρώτο μισό πρωταθλήματος που έκανε, στο δεύτερο γύρο είναι αισθητά καλύτερος και σκοράρει διαρκώς.

Ο Αθανασιάδης είναι κλασσικό παράδειγμα ποδοσφαιριστή, που με δουλειά και υπομονή μπόρεσε να εξελιχθεί και να φτάσει στο σημείο να αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, με την επέκταση που θα υπογράψει, θα κλείσει -τουλάχιστον- 20 χρόνια στον ΠΑΟΚ…

Ο Ναουσαίος Καραντώνης"σφυρίζει" στην Ελευθερούπολη τον ΟΡΦΕΑ με τον ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος για την 21η αγων. της Γ΄ Εθνικής. Δείτε όλους τους διαιτητές του 1ου Ομίλου.

Ο Δημήτρης Καραντώνης ο "αρχοντας" στο ΟΡΦΕΑΣ -ΔΙΓΕΝΗΣ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ.

 Ανακοινώθηκαν  από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί της 21ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής της Κυριακής 16 Μαρτ. 2014. Τόν αγώνα του 1ου ομίλου μεταξύ του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ θα διευθύνει ο  Δημήτρης Καραντώνης  απο την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Ο παραπάνω 30χρονος ρέφερι απο την Νάουσα είναι από τους διαιτητές που τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις αφού σφυρίζει αγώνες της FOUTBALL LEAGUE,  ενω η ΚΕΔ/ΕΠΟ  τον εμπιστευεται και τον εχει εντάξει στα  ταλέντα για ανοδο στην SUPER LEAGUE!!!!! Μάλιστα φέτος τον εχει ορίσει και σαν τέταρτο σε αρκετά παιχνίδια  της SUPER LEAGUE ".  Βοηθούς θα εχει τους Θανάση Παπαδάκη και Μιχάλη Κελεσίδη  απο την ίδια ΕΠΣ ενω παρατηρητής διαιτησίας θα ειναι ο πρώην διατητής Α΄ Εθνικής Χαρλαμπος Κωστούδης  απο την Θεσ/νίκη.

  Αναλυτικά (20η αγων.)
 Κυριακή 16 Μαρτ. 2014:

 Γήπεδο: "Ελευθερούπολης Καβάλας"ωρα:15:00

Ορφέας Ελευθερούπολης-Διγενής Λακκώματος:
Καραντώνης, Παπαδάκης, Κελεσίδης (Ημαθίας)


ΠΑΟ Κοσμίου-Εβρος Σουφλίου:
Τρέβλας (Ημαθίας), Δεμερτζής, Κεσίσογλου (Πέλλας)


Εθνικός Αγιονερίου-Αρης Ακροποτάμου:
Βλιώρας, Ακρίβος, Γεωργίου (Λάρισας)


Ηρακλής Αμπελοκήπων-Πανσερραϊκός:
Σελεμίδης, Σίπκας, Δεμερτζής (Πέλλας)


Δόξα Πετρούσας-Αγροτικός Αστέρας:
Μαλούτας, Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας)


Μουδανιά-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:
Ρούσης (Θεσσαλίας), Καρακώστας, Ζάχος (Λάρισας)


Μακεδονικός-Κιλκισιακός:
Γκράνας, Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)


Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Σιδηροκάστρου:
Κοεμτζίδης, Λαφαντζής, Καράμπουλας (Πιερίας)