ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Γιάννης Τζανής Κουτότσος "Στα έυκολα ΔΙΓΕΝΗΣ .... στα Δύσκολα ΔΙΓΕΝΑΡΑ....Αλάνια ψηλά το κεφάλι ...τα δύσκολα είναι για τους ΙΚΑΝΟΥΣ!!!!

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος για την Φιλοξενία του Διγενή Λακκώματος

 
       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
"Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΑΥΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ  ΤΟΥ "ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΩΜΜΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 9 ΦΕΒ.2014.......ΚΑΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ..."

"Στο ιδιο έργο θεατές" με μαγικές εικόνες και πάλι στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" 1-3 εχασε ο Διγενής απο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με στατιστικό για ρεκόρ Γκίνες εχοντας την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος και παράλληλα την χειρότερη άμυνα!!!!!!

 
 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ  (1-3)

Για τα καλά σε περιπέτειες μπήκε ο Διγενής Λακκώματος, καθώς δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στο Βυζάντιο, γνωρίζοντας νέα εντός έδρας ήττα με 3-1. Γίναμε γραφικοί να γράφουμε συνέχεια για τον Διγενή να χάνει αγώνες  απο "μαγικές εικόνες"!!!!! να παίζει τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο και με μία ευκαιρία να πετυχαίνουν οχι ενα γκόλ αλλα τρία!!!!!Ο Σπυρίδης στο 16’ έβαλε μπροστά το Βυζάντιο στο σκορ με το μοναδικό σουτ αρκετά εξω απο την μεγάλη περιοχή που επιχείρησαν σε ολο τον αγώνα!!!με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 60’ με σκόρερ τον Τσίλογλου, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του Σαραγιώτη. Στο 71’ ο Παπαποστόλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε προσωρινά ελπίδες στους γηπεδούχους, οι οποίες κράτησαν μέχρι το 87’ όταν ο Μπατάκογλου σφράγισε τη νίκη του Βυζαντίου διαμορφώνοντας το 3-1. Επισημαίνεται πως ο Διγενής έχει έντονα παράπονα από τον διαιτητή Υφαντίδη απο το Κιλκίς για μη καταλογισμό τρια πέναλτι στο 44’, 52΄  και το 81’. Εκτός απο τα γκόλ το Βυζάντιο δεν εκανε ουτε μία επισκεψη στην εστία του Λακκώματος. Στο 34΄δυνατό σούτ του Βασίλη Βιτλή απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Σουμουλίδης και στο αμέσως επόμενο λεπτό τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε . Στο 48΄σέντρα Στασινόπουλου κεφαλιά Παπαποστόλου λιγο αουτ ενω στο 57΄ο Σουμουλίδης αποκρούει σε κόρνερ δυνατό σουτ του Γκουγκουλιά εξ επαφής. Στο 59΄ο Στασινόπουλος μόνος αντι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα εδωσε πάσα!!! και  στο 62΄που ηταν ιδια φάση καρμπόν ο ιδιος παίκτης εστειλε την μπάλα στα χέρια του Σουμουλίδη!!! Στο 74΄ φάουλ Μιχάλη κεφαλιά Γκουγκουλιά λίγο αουτ. Στο 77΄δυνατό σούτ Γκουγκουλία δίπλα απο το δεξί κάθετο δοκάρι ενω την ιδια τύχη ειχε ενας κεραυνός του Γεωργιάδη στο 79΄. Απο τον Διγενή δεν επαιξαν οι τιμωρημένοι Δραγανίδης, Τουλκερίδης και οι τραυματίες Μανουσαρίδης, Τσιώνας και Αθανασιάδης                                                                            ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Βυρζαμάνης): Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Σπανός (71’ Κωστικίδης), Χότζα (46’ Μιχαλάκης), Σαραγιώτης, Ορφανός, Βιτλής (35’ Αντωνιάδης), Γεωργιάδης, Στασινόπουλος, Γκουγκουλιάς, Παπαποστόλου.                                                               ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Κατρακυλάκης): Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Κωνσταντινίδης. Φωτόπουλος, Παυλίδης, Τσορμπαντζής (90’ Σκονίδης), Πτηνόπουλος, Σπυρίδης, Ελευθεριάδης. Τσίλογλου (83’ Παντελίδης), Λόλη (69’ Μπατάκογλου).