ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τον 20χρονο αμυντικό Δημήτρη Σαρακατσιάνο απο Βέροια ανακοίνωσε ο Διγενής Λακκώματος.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Η διοίκηση του Διγενή Λακκώματος ανακοίνωσε σήμερα τελευταία ημέρα των μεταγραφών την συμφωνία της με την ΒΕΡΟΙΑ για την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού Δημήτρη Σαρακατσιάνου ο οποίος απο σήμερα ειναι "κάτοικος" Λακκώματος. 
Ο Δημήτρης Σαρακατσιάνος ειναι η πέμπτη μεταγραφή Ιανουαρίου για την διοίκηση του Πέτρου Ρούζιου,  μετά την απόκτηση του Γιώργου Γκουγκουλιά (ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ), Δημήτρη Τσιώνα (ΚΑΡΔΙΑ), Κώστα Μανουσαρίδη (ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) και Δημήτρη Ορφανού (ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ).

Κερδίζει την μάχη ο Γιώργος Καραϊσκος!!!! Ειναι παλικάρι!!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιωργο Καραϊσκο που μετά από μια περιπέτεια περίπου δυο μηνών κατάφερε να βγει από την εντατική. 
Ο  βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και πρώην προπονητής του Διγενή Λακκώματος δείχνει να έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο  και τώρα θα ξεκινήσει μια άλλη διαδικασία για την πλήρη αποκατάσταση του. Μια είδηση που γέμισε χαρά όσους βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά του , την οικογένεια του αλλά και τους φιλάθλους του Ηρακλή και ολους τους ανθρώπους του Διγενή Λακκώματος. Πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο στην κλινική  του Αγίου Λουκά και δείχνει ότι κέρδισε αυτή την μάχη!!!!!

Το ρεπορτάζ για τον προσεχή αντίπαλο του Διγενή Εθνικό Σιδηροκάστρου

H υπόθεση παραμονή παραμένει ανοιχτή για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου μετά τους βαθμούς που κατάφερε και πήρε η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές και σίγουρα όλα θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν είχε πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων και κάποιους ακόμη πολύτιμους πόντους με τους οποίους και ήταν "αγκαλιά". Όπως και να έχει η ψυχολογία των "μπλε" είναι σε υψηλά επίπεδα, ο νέος τεχνικός της ομάδας Σάκης Καρυπίδης έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την θητεία του και μπορεί ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στον Διγενή Λακκώματος να κρύβει πολλές δυσκολίες, καθώς η ομάδα της Χαλκιδικής έχει ένα ιδιαίτερο αξιόλογο και ενισχυμένο με μεταγραφές πλέον ρόστερ, έχει νέο προπονητή(Βυρζαμάνης) και θέλει επίσης βαθμούς από την στιγμή που η θέση της δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλής, ωστόσο άπαντες πιστεύουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Ο Εθνικός θα παρουσιαστεί ενισχυμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς αρκετοί παίκτες που απουσίαζαν λόγω καρτών εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν. Συγκεκριμένα οι Παπαστεργίου, Μουτεσίδης και Πρόβατος θα είναι και πάλι στην διάθεση του προπονητή τους και αποτελούν σίγουρα βασικές επιλογές, ενώ εκτός είναι μόνο ο τιμωρημένος Μαυρουδής που εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. 

Στην ομάδα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από όσα έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και κυρίως oι Μεντής και Πασούδης, ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί οριστική λύση με την υπόθεση Βραχνού και το δελτίο του, από την στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΟ για την προσφυγή που έχει καταθέσει ο παίκτης κατά του Πιερικού. Νέα κίνηση ενίσχυσης δύσκολα θα γίνει σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την ομάδα.
 Ο Γ.Σ Εθνικος Σιδηροκαστρου ανακοινώνει την απόκτηση τριων ποδοσφαιριστών:
- Μεντης Αλεξης επιθετικός 20 ετών απο Γαζωρο.
- Πασουλης Πετρος αμυντικός 20 ετών από Διγενη Λακκωματος.
- Βραχνος Γιωργος επιθετικός 21 ετών από Πιερικό.