ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης απο την ΠΙΕΡΙΑ στον αγώνα του ΕΘΝΙΚΟΥ Σιδηροκάστρου με τον ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος: Ολοι οι διαιτητές του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής (16η αγων./2 Φεβρ. 14)

Ο Π. Συμεωνίδης στο ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

 Ανακοινώθηκαν  από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί της 16ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής της Κυριακής 2 Φεβ. 2014. Τόν αγώνα του 1ου ομίλου μεταξύ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ και του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ θα διευθύνει ο Παναγιώτης Συμεωνίδης απο την ΠΙΕΡΙΑ. Ο παραπάνω ρέφερι είναι από τους διαιτητές που τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις αφού σφυρίζει αγώνες της FOUTBALL LEAGUE,  ενω η ΚΕΔ/ΕΠΟ  τον εμπιστευεται και τον εχει εντάξει στους υποψήφιους για ανοδο στην SUPER LEAGUE!!!!! Μάλιστα φέτος τον εχει ορίσει και σαν τέταρτο σε αρκετά παιχνίδια  της SUPER LEAGUE ".  Βοηθούς θα εχει τους Παντελή Κύφο και Αναστάσιο Γιαμούζη  απο την ΠΙΕΡΙΑ ενω παρατηρητής διαιτησίας θα ειναι ο πρώην διατητής Α΄ Εθνικής Τάσος Ντοσίδης  απο την Κομοτηνή.

Αναλυτικά (16η αγων.):

Εθνικός Σιδηροκάστρου-Διγενής Λακκώματος :
Συμεωνίδης, Κυφός, Γιαμουζής (Πιερίας)


Βυζάντιο Κοκκινοχώματος -ΠΑΟ Κοσμίου:
Νταούλας (Αθηνών), Χατζηνάκος, Ζήρδας (Δράμας)


Κιλκισιακός-Αγροτικός Αστέρας:
Κοεμτζίδης, Λαφαντζής, Καράμπουλας (Πιερίας)


Νέστος Χρυσούπολης-Πανσερραϊκός :
Κυριαζίδης, Λιώλιας, Βασιλόπουλος (Εβρου)


Μακεδονικός -Αρης Ακροποτάμου :
Μαρόπουλος, Παπαδάκης, Κελεσίδης (Ημαθίας)


Μουδανιά-Εβρος Σουφλίου:
Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου, Δεμερτζής (Πέλλας)


Δόξα Πετρούσας -Εθνικός Αγιονερίου:
Οικονόμου, Κελάζογλου, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)


Ηρακλής Αμπελοκήπων-Ορφέας Ελευθερούπολης:
Θεοδωρόπουλος, Δεμερτζής, Κουπαράνη (Πέλλας)

Διγενής Λακκώματος: Τα κλειδιά σε Βυρζαμάνη!!!!!!!!!!!!!!!

 
Στη λύση του Θωμά Βυρζαμάνη κατέληξε η διοίκηση του Διγενή Λακκώματος, για τη θέση του προπονητή.
Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε ελεύθερος από τον Οδυσσέα Κορδελιού την Κυριακή, Ο Θωμάς Βυρζαμάνης στο παρελθόν έχει δουλέψει ακόμα μεταξύ άλλων σε Παύλο Μελά, Μακεδονικό, Εθνικό Σοχού, ΠΑΟΔ και Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Στην ομάδα του Λακκώματος τον προσέγγισαν μετά το διαζύγιο με τον Μπαρκαουάν, και τελικά επήλθε η συμφωνία. Ο Βυρζαμάνης θα αναλάβει άμεσα καθήκοντα και την Τετάρτη θα αρχίσει την προετοιμασία για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.