ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Με αντεπίθεση διαρκείας ο Διγενής Λακκώματος ανέτρεψε το 2-0 απο το 8 λεπτό!!! Φωτορεπορτάζ απο το ΔΟΞΑ -ΔΙΓΕΝΗΣ (2-2)

 
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (2 – 2)

 

Το καλύτερο παιχνίδι στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής, διεξήχθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Πετρούσας, όπου η τοπική Δόξα υποδέχθηκε τον Διγενή Λακκώματος με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο με σκορ 2-2 και με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης, στο πρώτο οι Δραμινοί και στο δεύτερο οι Χαλκιδικιώτες οπου κυριάρχησαν πλήρως σε ολους τους τομείς.

Το παιχνίδι έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων κύρια από την Δράμα, αλλά και κάποιων από τους φιλοξενούμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης.

Η παίκτες της Δόξας μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους, καθώς μόλις στο 4΄ο Μουρατίδης έσπασε το τεχνικό οφ-σάιτ και με πλασέ έκανε το 1-0, κάτι που επαναλήφθηκε στο 7’ αυτή την φορά από τον Παυλίδη που πέτυχε το 2-0,(στην φάση αυτήν διαμαρτυρήθηκε έντονα το Λακκωμα οτι ειχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ) σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε με την έναρξη της επανάληψης, με αντεπίθεση διαρκείας και κατοχή 75-25  ετσι στο 51’ από πάσα τακουνάκι του Γεωργάδη ο Μιχάλης με ευστοχο πλασέ μείωσε σε 2-1 και στο 85’ ο Γεωργιάδης από σέντρα του Μιχάλη με κεφαλιά έγραψε το 2-2, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ που ομως αδικεί τον Διγενή αφου εχασε αρκετες ευκαιρίες με τον Παπαποστόλου, Μιχάλη, Γεωργιάδη και τέλος με τον Κωστικίδη στο 90΄ να κανει την μεγάλη ανατροπή. Να σημειώσουμε οτι το Λάκκωμα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με μόνο μια ήττα εκτός εδρας ενω η Πετρούσα σε ολο τον πρώτο γύρο ειχε δεχτεί στην εδρα της μόνο ενα γκόλ και την Κυριακή δέχτηκε δυο!!!!!


Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουμπαράκης, Δημητριάδης και Χατζής από την Θράκη απο τους οποίους ο Διγενής ζήτησε τρία πέναλτι και η Δόξα ενα.


ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Αποστολίδης, Τσιακουρίδης (22’ Ουζούνογλου), Βασιλειάδης, Πατένταλης, Κότιος Δ., Παπαδόπουλος Π., Στέρεφ, Μιχαλάκης (68’ Βραμέντσαλης), Μουρατίδης, Γάϊδας (73’ Σάμπατζης), Παυλίδης.


ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Ταχματζίδης, Μπίκας (61’ Κωστικίδης), Σπανός, Χότζα, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης (90+1’ Καρακώστας), Στασινόπουλος (84’ Αθανασιάδης), Δραγανίδης, Λαμπερνάκης, Μιχάλης, Παπαποστόλου
 image23di.jpgimage74di.jpgimage87di.jpgimage120di.jpgimage121di.jpgimage115di.jpgimage103di.jpgimage104di.jpgimage85di.jpgimage93di.jpgimage92di.jpgimage117di.jpgimage37di.jpgimage31di.jpgimage25di.jpg

Πάντα κοντά στην αγαπημένη του ομάδα τον Διγενή Λακκώματος ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης..... ακόμη και στην Πετρούσα έφτασε!!!

 Στην Πετρούσα ο Κλάους (photos) | onsports.gr



Το μεσημέρι της Κυριακής Στέφανος Αθανασιάδης βρέθηκε στην Πετρούσα, προκειμένου να παρακολουθήσει τoν αγαπημένο του Διγενή Λακκώματος με την τοπική Δόξα.
Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ είδε την ομάδα του τον Διγενή στη Δράμα, αλλά δεν του έφερε γούρι, καθώς ο Διγενής αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2. Πάντως, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος χάρηκε με την απόδοση του Διγενή, της ομάδας του χωριού του οπου τίμησαν την φανέλλα του  επι πολλά χρόνια ο πατέρας του και οι θείοι του και εκανε ο ιδιος τα πρωτα ποδοσφαιρικά βήματά του!!!! Πάντως ο Κλάους δεν χάλασε το χατίρι όσων ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του και μοίρασε αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του «Δικέφαλου του Βορρά».