Οργανώνονται τα Μουδανιά, που ετοιμάζουν... αντεπίθεση σε πολλά «μέτωπα» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από Δευτέρα και μετά τον κυριακάτικο δύσκολο αγώνα με τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Ήδη έγινε γνωστό ότι αρωγός στις προσπάθειες του προέδρου Βασίλη Καρατζίδη θα είναι ο Δημήτρης Τσούφης, βοηθώντας χορηγικά και εξωδιοικητικά (ως χρηματοδότης) τις προσπάθειες του ΠΟΜ.
Ο Τσούφης  θεωρείται υψηλά ιστάμενο πρόσωπο στη Χαλκιδική, έχοντας οικονομική επιφάνεια, όντας κουμπάρος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ενώ είναι και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Προποντίδας. Ο Δημήτρης Τσούφης έχει εμπειρία στο χώρο από τη διοικητική παρουσία του σε Θερμαϊκό και Νίκη Πολυγύρου.
Στο θέμα προπονητή, δυνατά «παίζει» σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr το όνομα του Απόστολου Πάππα , που φέτος δούλεψε στο Μακεδονικό και παλιότερα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (υπεύθυνος ακαδημιών και βοηθός), ΑΕ Ευόσμου και Αναγέννηση Χαλκηδόνας. Επίσης, θα γίνουν «δυνατές» μεταγραφές και ήδη ακούστηκαν αρκετά ονόματα παικτών, για τους οποίους θα γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είναι όλες εύκολες περιπτώσεις.
Για Πλατάκη, Βράκα και... σία
Όπως μεταξύ άλλων ο μέσος Παναγιώτης Βράκας (παλιά ΠΑΟΝΕ-Λαμία, φέτος Θερμαϊκό Πορταριάς), ο έμπειρος μεσοαμυντικός, Γιάννης Σερέτης (φέτος Πιερικό, απασχολεί και τα Γιαννιτσά, είναι Χαλκιδικιώτης και ο ξάδερφός του Βασίλης παίζει ήδη στα Μουδανιά), ο επιθετικός του Αιγινιακού, Μάνθος Πλατάκης (του έχει ιδιαίτερη αδυναμία ο Τσούφης και τον είχε παίκτη τόσο στον Πολύγυρο, όσο και στη Θέρμη), αλλά και ο μεσοαμυντικός του Πιερικού, Κώστας Αποστολίδης και ο Λακκωματιώτης αμυντικός Δημήτρης Φοιτάς, οπως και κάποιοι συμπαίκτες του στον Μακεδονικό  Γεωργούλας και Δούμας.

Θεόφιλος Ψυχογιός