ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Σε ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη η αποστολή του Διγενή Λακκώματος για τον αγώνα της Κυριακής 5 Ιαν. με τον Εβρο Σουφλίου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


 
Φωτογραφίες του ξενοδοχείου ΝΕΦΕΛΗ στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ οπου θα καταλήσει η αποστολή του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
Χωρίς τον Μαραμπαϊδη, που δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο και τους τιμωριμένους Σπανό, Λαμπερνάκη και Αρη Μιχάλη, θα παραταχθεί ο Διγενής Λακκώματος στο Σουφλί

Κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές  ομάδες του 1ου ομίλου, ο ΕΒΡΟΣ οπου ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον ΔΙΓΕΝΗ εχοντας 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ηττες οσες και το Λάκκωμα. Η ομάδα της Χαλκιδικής στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα, στην αναμέτρηση της Κυριακής (05/01, 15.00) στο Δημοτικό Στάδιο στο Σουφλί με διαιτητή τον Χρήστο Γκράνα  απο την Ξάνθη

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ομάδας:

"Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Εβρο Σουφλίου (05/01, 15.00).
Το πρωϊ του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής από το Λάκκωμα με προορισμό την  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  όπου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ.
20 ποδοσφαιριστές επέλεξε στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας μας ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτήν:
Γκουτζελάς, Παπαβασιλείου, Μαντής, Μπίκας, Λιόλιος, Σαραγιώτης, Τουλκερίδης, Χόντζα, Κουνουπάκης, Γεωργιάδης, Δραγανίδης, Σαρβανίδης, Καρακώστας, Στασινόπουλος, Κωστικίδης, Μποντής, Αντωνιάδης, Βιτλής, Αθανασιάδης,  Παπαποστόλου."

Ολες οι δηλώσεις του Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη στο gazzetta

Ο ΚΛΑΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός  και αρχηγός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στο gazzetta.gr για την χρονιά που έφυγε, αλλά και για την νέα που ήρθε. Για την διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την ελληνική διαιτησία, αλλά και τον Μήτρογλου. 
Ο Κλάους κάνει ποδαρικό στο gazzetta.gr ενόψει της νέας χρονιάς και μιλάει για τον ΠΑΟΚ και την δική του παρουσία στην ομάδα.

Τι αφήνεις και τι κρατάς το 2013;
«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερή μου χρονιά σε απόδοση και θα θελα να αφήσω πίσω τις χαμένες ευκαιρίες και τις δυσάρεστες στιγμές. Το τελευταίο εξάμηνο, από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, δεν είμαι αυτός που θα έπρεπε να είμαι. Όχι λόγω δουλειάς και προπόνησης, όμως κάτι δεν γίνεται σωστά. Δεν ξέρω κι εγώ τι φταίει. Πιστεύω ότι θα το βρω μέσα στο 2014 και θα παρουσιαστώ όπως ήμουν πέρυσι. Κρατάω το ότι είχα την υγεία μου και ορισμένα γκολ και ομαδικές επιτυχίες».

Τι θα ήθελες να σου φέρει ο νέος χρόνος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;
«Ελπίζω να μου φέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ, καθώς διεκδικούμε 3 στόχους. Εύχομαι μόνο υγεία, τα άλλα τα φτιάχνουμε μόνοι μας στον εαυτό μας».

Από το ξεκίνημα της χρονιάς πολλοί πίστεψαν πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Μέσα σ' αυτούς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης, αλλά και παίκτες με τις τοποθετήσεις τους. Στα μισά του πρωταθλήματος η διαφορά από τον πρώτο είναι 10 βαθμοί. Τι χρειάζεται επιπλέον ο ΠΑΟΚ για να φτάσει τον Ολυμπιακό;
«Πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Να τελειοποιήσουμε την απόδοσή μας ως ομάδα και να μη χαρίζουμε βαθμούς. Σε ένα πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών το να χάσεις 12 βαθμούς σε ένα γύρο δεν δικαιολογεί να είσαι δεύτερος με τέτοια διαφορά. Επιπλέον πιστεύω ότι δεν αντικατοπτρίζει η διαφορά και την ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων. Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά και θα κάνουμε το παν να πλησιάσουμε».

Και εφέτος σημείο αναφοράς είναι η διαιτησία. Ποια είναι η άποψή σου;
«Ο Έλληνας αν θέλει μπορεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε όλους τους τομείς. Υπάρχουν ταλαντούχοι διαιτητές, αλλά την άποψή μου συνολικά… απαγορεύεται να την πω! Τους εύχομαι και εκείνους καλή χρονιά, με υγεία, ευλογία και καθαρή συνείδηση».

Ο Μήτρογλου βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Έχεις "ζηλέψει" γι’ αυτή του την εξέλιξη; Πότε θα δούμε τον Αθανασιάδη να κάνει το μεγάλο άλμα;
«Δεν ζηλεύω όχι... Χαίρομαι για όποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή πετυχαίνει τους στόχους του. Εγώ είμαι εδώ που πάντα ήθελα να είμαι και δεν κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο να γίνομαι καλύτερος και να "μεγαλώνω" κι εγώ και ο ΠΑΟΚ».

Εκτός από την έναρξη του Πρωταθλήματος, αλλά και το Κύπελλο υπάρχει και η Ευρώπη. Η κλήρωση σας έφερε απέναντι στη Μπενφίκα τι να περιμένουμε σ’ αυτά τα παιχνίδια.
«Τι να σου πω. Από τη μια λες ότι δεν είναι καλή κλήρωση, και από την άλλη σκέφτεσαι ποιες άλλες ομάδες θα μπορούσαν να βρεθούν στο δρόμο μας, οπότε λες «οκ, αυτή είναι…». Σίγουρα υπήρχαν πιο βατές ομάδες. Και μόνο το γεγονός ότι είναι ομάδα που προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ και πέρυσι έφτασε μέχρι το τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, φτάνει για να τη περιγράψεις όσον αφορά τη δυναμική της. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξεις πως είναι από εκείνες τις ομάδες που στην Ευρώπη της πάνε τα δύσκολα. Τι θέλω να πω. Πάντα βγάζουμε έναν πολύ καλό εαυτό, έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια σε ματς που δεν ήμασταν εμείς το φαβορί, και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί».