ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»


VIX_6516
Ο Λακκωματιώτης διεθνής επιθετικός και αρχηγός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης, ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο προς τη μεγάλη και δίκαια νίκη του Δικεφάλου μέσα στο «Καραϊσκάκη». Ο Κλάους στις δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες του και τόνισε πως το αποτέλεσμα στο Φάληρο είναι μια νίκη ψυχολογίας για μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.
«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά», είπε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και συνέχισε: «Ολοι βρίσκονται πολύ δίκαια σε αυτήν την ομάδα. Δείξανε ψυχή και πάθος. Δούλεψαν πολύ. Είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό το αποδείξαμε από το πρώτο λεπτό.  Δεν φοβηθήκαμε τίποτα και γι’ αυτό ήρθε αυτή η νίκη.
Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό και δεν έπρεπε να ρισκάρουμε. Ξέραμε επίσης ότι θα βρίσκαμε χώρους στην κόντρα. Έτσι πετύχαμε και το πρώτο γκολ. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ από αυτά που λες ότι δεν μπαίνουν, κι όμως μπήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε στους εαυτούς μας, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και τα δώσαμε όλα. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ με τον Περέιρα και πήραμε τη νίκη.
Είναι μία νίκη ψυχολογίας. Θέλαμε να μείνουμε πρώτοι και μετά από αυτό το παιχνίδι. Το καταφέραμε. Δεν σταματάμε εδώ. Τέλειωσε αυτό το παιχνίδι. Το ξεχνάμε και κοιτάμε τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου