ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Σήμερα Σάββατο 23 Αυγ. νέο δυνατό φιλικό του Διγενή Λακκώματος στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" με τον ΠΑΟΔ στις 18:30.


 


Μετά απο τα τρια νικηφόρα φιλικά με ΚΟΣΜΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (10-0), με ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (3-0) και με Π.ΟΝ. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (4-1) και μία ήττα μέσα στην Θέρμη απο  τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΘΕΡΜΗΣ  με (3-0)......
......Νέο 5ο δυνατό τέστ σήμερα Σάββατο 23 Αυγ. και ώρα: 18:30 για τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ,  στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" με την ιστορική ομάδα του Π.Α.Ο.Δ που έχει φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
   Την ομάδα του ΠΑΟΔ προπονεί φέτος ενας "παλιός γνώριμος" του ΔΙΓΕΝΗ, ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ που υπήρξε πετυχημένος προπονητής στο ΛΑΚΚΩΜΑ!!!  Οπως επιστρέφουν επίσης και 3  ποδοσφαιριστές που γράψανε και αυτοί "ιστορία" με την φανέλα της Χαλκιδικιώτικης ομάδας!!!!! Ο λόγος για τους ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΜΑΝΩΛΗ ΖΑΧΑΡΑΚΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΡΟΜΑΝΩΛΗ που θα αγωνιστούν σήμερα στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" σαν αντίπαλοι αυτη την φορά, στο φιλικό με την ομάδα τους τον ΠΑΟΔ. Διαιτητής της φιλικής αυτής αναμέτρησης θα ειναι ο Απόστολος Σημαιάκης που σφυρίζει στην ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και στην football league.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου