ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά δε γίνονται!!!!!!! Αντί το σκόρ να ειναι 6-0 υπερ του Διγενή Λακκώματος εχασε 0-1 απο τον Αγροτικό Αστέρα με "μαγική εικόνα", αλλα πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου οπου θα υποδεχθεί στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" τον Ατρόμητο Αχαϊας στις 29 Δεκ.13



Συγκλονιστικά παιχνίδια έγιναν στους τελικούς Κυπέλλου των ομίλων της Γ’ Εθνική, όπου δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.

Ο Αγροτικός Αστέρας "τυχερός" νίκησε 0-1 αφου άντεξε την πίεση του Διγενή Λακκώματος που "βομβάρδιζε" συνέχεια και εχανε την μια ευκαιρία πίσω απο την αλλη!!!!!!, ενώ στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει  την  ΑΕΚ, που επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Βάρης. Ο Διγενής Λακκώματος περνά ομως στα προημιτελικά του Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει στο Λάκκωμα τον Ατρόμητο Αχαϊας. Η ΑΕΛ επικράτησε 3-1 της Κοζάνης, παρά το γεγονός ότι αυτό της στοίχισε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας πήρε σπουδαία νίκη στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο με 3-2, ενώ ο Ατρόμητος Αχαΐας έβαλε φρένο στην Καλαμάτα, καθώς την απέκλεισε με σκορ 1-0. Τέλος, επεισοδιακή πρόκριση πήρε ο Πανελευσινιακός στην παράταση με 1-0 επί του Ιωνικού στην παράταση, με το ματς να διακόπτεται για δέκα λεπτά λόγω εισβολής οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Διγενής Λακκώματος-Αγροτικός Αστέρας 0-1
ΑΕΛ-Κοζάνη 3-1
Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-3
Ατρόμητος Αχαΐας-Καλαμάτα 1-0
Ιωνικός-Πανελευσινιακός 0-1 (0-0 κ.α.)
ΑΕΚ-Αστέρας Βάρης 1-0


Προημιτελικοί (29/12/13)
29 Κοζάνη-ΑΕΛ
30 Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΚ
31 Αχιλλέας Νεοκαισάρειας- Πανελευσινιακός
32 Διγενής Λακκώματος-Ατρόμητος Αχαΐας


Ημιτελικά διπλοί αγώνες 22/1/14 και 23/2/14
Νικητής 29-Νικητής 30
Νικητής 31-Νικητής 32

                            τελικός 1ου ομίλου
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (0-1)
 
Ραντεβού με την ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου δίνει η ομάδα του Ευόσμου, που όπως και στο πρωτάθλημα πριν μια εβδομάδα, νίκησε ξανά τον Διγενή Λακκώματος, αυτή τη φορά 1-0 με δράστη τον Παντελή Κρυστάλλη.
Έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον γκολκίπερ Σάββα Ταταρίδη και σύμμαχο την... τύχη, ο Αγροτικός Αστέρας πέρασε νικηφόρα και πάλι από το «Αβραάμ Παπαδόπουλος» την Κυριακή. Αυτή τη φορά όχι με 1-3, όπως στο πρωτάθλημα πριν οκτώ μέρες, αλλά με το αγχωτικό 0-1 για το Κύπελλο, απέναντι στον ανώτερο αλλά "ατυχο" Διγενή. Το Λάκκωμα έχασε σωρεία ευκαιριών, έχοντας μοιραίο τον Άρη Μιχάλη, αλλά δεν αποκλείεται από το θεσμό, αντιμετωπίζοντας στην επόμενη φάση τον Ατρόμητο Αχαϊας.
Η εμπειρία και το... άστρο της ομάδας του Ευόσμου «μίλησε» και πάλι, με τον Παντελή Κρυστάλλη στο 32΄ με μακρινό σουτ (λίγο κάτω από τη σέντρα, βρίσκοντας εκτός θέσης τον Παπαβασιλείου) να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ για τους «σταχυοφόρους».
Η ομάδα της Χαλκιδικής απείλησε αρχικά στο 2΄, όταν ο Ταταρίδης είπε «όχι» στο σουτ του Μιχάλη, με τον τελευταίο να σουτάρει στον αντίπαλο πορτιέρο και στο 24΄, ενώ στο 40΄ ο ίδιος πλάσαρε μόλις άουτ. Στο 49΄ (κακό κοντρόλ από κοντά), το 70΄ (σουτ σε Ταταρίδη) και στο 93΄ («πάτησε» τη μπάλα σε κενό τέρμα!), ο Άρης Μιχάλης έχασε τρεις ευκαιρίες ακόμα, με τον Ταταρίδη να σταματά τον Γεωργιάδη στο 57΄ και τον Κωστικίδη στο 83΄. Διαιτητής ήταν Δραγούσης (Κιλκίς), που αφησε πολλα παράπονα στους γηπεδούχους ενώ στο γήπεδο παρέστη ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Σάκης Αναστασιάδης.

ΔΗΛΩΣΗ Παναγιώτη Διλμπέρη.
Διλμπέρης: «Μπράβο για το σερί νικών, αλλά...»
Μετά τη νίκη, ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης, υποστήριξε: «Ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου στο οποίο εμείς δεν παρουσιαστήκαμε καλοί. Νομίζω οτι στην αρχή του παιχνιδιού είχε τον ρυθμό και τον τρόπο το Λάκκωμα να είναι πιο απειλητικό και νομίζω ότι είχαμε εφησυχαστεί με την προηγούμενη άνετη νίκη. Με βάσει τις ευκαιρίες που εχασε το Λάκκωμα σίγουρα δεν είναι ένα παιχνίδι που το δίκαιο αποτέλεσμα είναι η καθαρή νίκη του Αγροτικού Αστέρα!!!!!! . Φτάσαμε σε μια επιτυχία που μας οδηγεί στην επόμενη φάση , είναι αντικειμενικός στόχος της ομάδος από την αρχή της χρονιάς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που συνεχίζουν με νίκες εδώ και αρκετό καιρό, έστω και αν κάναμε μια μέτρια έως κακή εμφάνιση και ευελπιστώ ότι θα διορθώσουμε πράγματα στο μέλλον».
ΛΑΚΚΩΜΑ: Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Σπανός (80΄ Αθανασιάδης), Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης, Βιτλής, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (65΄ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Παπαδόπουλος, Κρυστάλλης (59΄ Χουνουζίδης), Λαζαρίδης (46΄ Κουκουλέκης), Βελλίνης (83΄ Κώτσιας).