ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ολη η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!!!! Στην Βραζιλία η Ελλάδα με δυο διεθνείς ποδοσφαιριστές απο το Λάκκωμα!!!!!!

Ο πρώτος σκόρερ ολης της Γ' Εθνικής Γιάννης Παπαποστόλου μίλησε στο Arena FM 89,4 για τον Διγενή και τον Ηρακλή

29d68630a0c73b8b6e95ef66a7134d0b_XL
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν του Διγενή Λακκώματος ο οποίος είναι  πρώτος σκόρερ της Γ' Εθνικής, ο Γιάννης Παπαποστόλου μίλησε στο Arena FM 89,4 για την καλή πορεία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στους «κυανόλευκους».
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η ομάδα μου ο Διγενής Λακκώματος έχει στηθεί φέτος σε καινούργιες βάσεις ,αποτελείται κατά το πλείστον από νέα παιδιά με χαμηλό μπάτζετ , μια ομάδα που θα προσπαθήσει να δείξει τις αρετές της παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Στον όμιλο μας υπάρχουν ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά ακόμα δεν έχω πλήρη άποψη καθώς δεν έχουμε παίξει με τους δύο πρωτοπόρους του ομίλου.
Η ομάδα αποτελείται από παιδιά που είναι νεαρά σε ηλικία, έχουμε σχηματίσει μια καλή ομάδα και μας ενδιαφέρει το καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο».
Για τον Μπαρκαουάν που βρίσκεται στον πάγκο: «Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο , έχει πολύ μεγάλη γνώση του ποδόσφαιρου, είναι φιλόδοξος και μέχρι στιγμής νομίζω ότι φαίνεται από τα αποτελέσματα μας».
Για τον Ηρακλή: «Αισθάνομαι μεγάλη πικρία για αυτά που βιώνει ο Ηρακλής, θεωρώ ότι είναι στοχοποιημένος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώει τόσο μεγάλο κυνήγι. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω φορέσει την φανέλα του Ηρακλή και θα είμαι για πάντα οπαδός του».