ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κιλκισιακός: Τέλος ο Σημαιοφορίδης!!!!!!

Κιλκισιακός: Τέλος ο Σημαιοφορίδης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ

Παρελθόν από την ομάδα του Κιλκίς ο έμπειρος τεχνικός που παραιτήθηκε μετά την ήττα από το Διγενή Λακκώματος. Υπηρεσιακός ο Χαλκιδικιώτης Νίκος Κωτάκης, ξεκινά η κούρσα διαδοχής.

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον Κιλκισιακό, αφού η εντός έδρας ήττα από το Διγενή Λακκώματος (1-3) δεν πέρασε τελικά «αναίμακτα» και στο... ντούκου. Ο προπονητής Γιώργος Σημαιοφορίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr, παραιτήθηκε από τους κυανέρυθρους και έδειχνε ανένδοτος στην απόφασή του. Η διοίκηση της ομάδας του Κιλκίς αναγκαστικά την αποδέχθηκε και το βράδυ ετοίμαζε ευχαριστήρια ανακοίνωση για το συναινετικό «διαζύγιο», που ήρθε σε καλό κλίμα.
Σε πρώτη φάση το τιμόνι για τους Μακεδόνες αναλαμβάνει ο βοηθός και παλιά δόξα της ομάδας, Νίκος Κωτάκης, ενώ ξεκινά το «σαφάρι» για τον επόμενο τεχνικό (μέχρι τώρα δεν κυκλοφόρησε κάποιο όνομα υποψήφιου αντικαταστάτη). Ο Σημαιοφορίδης μάλιστα ανακοίνωσε την απόφασή του στους παίκτες στα αποδυτήρια και τους αποχαιρέτησε.
Για το παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου εκτός έδρας δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Μπελίτσας και οι τραυματίες Καρανδρέας και Σαββίδης, ενώ γυρνά από τιμωρία ο Αμανατίδης.


Η διοίκηση της ομάδας του Κιλκίς την έκανε αποδεκτή και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει πως αποδέχεται την παραίτηση από την τεχνική ηγεσία του Γιώργου Σημαιοφορίδη.
Ο κ. Σημαιοφορίδης ανέλαβε πέρσι σε μια δύσκολη περίοδο τις τύχες της ομάδας και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φτάσουμε στο στόχο της ανόδου.
Την εφετινή περίοδο δημιουργήθηκε ένα νέο σε έμψυχο δυναμικό και ηλικιακό επίπεδο σύνολο. Δείξαμε πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία και πήραμε αρκετά καλά αποτελέσματα μέχρι την Κυριακή.

Το παιχνίδι με το Λάκκωμα αποτέλεσε την αιτία της οριστικής και αμετάκλητης απόφασης του κ. Σημαιοφορίδη να παραιτηθεί, την οποία έκανε γνωστή στο διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού.
Το Δ.Σ. του Κιλκισιακού ευχαριστεί τον κ. Σημαιοφορίδη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα πέρσι και φέτος».

Δείτε σε VIDEO τον αγώνα ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (1-3) στο www.stefwebtv.com

http://www.stefwebtv.com | Κιλκισιακός - Διγενής Λακκώματος | 1-12-2013 | Γ' Εθνική video | 9η αγωνιστική | 1ος όμιλος | Ποδοσφαιρ