ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η βράβευση του MVP Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη (video)

 VIDEO:                                                                        Ο Λακκωματιώτης  διεθνής επιθετικός του δικεφάλου Στέφανος Αθανασιάδης ήταν ο παίκτης που πέτυχε το 2-1 και άφησε το δικό του στίγμα στην ανατροπή του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Αρη. Το γκολ αυτό του έδωσε τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης σύμφωνα με τις ψήφους των εκπροσώπων του Τύπου.

Τη βράβευση του Αθανασιάδη έκανε ένας πρώην ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά τα μυστικά της θέσης του επιθετικού. Ο Λάμπης Κουϊρουκίδης, ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ της εποχής του. Ο παλαίμαχος αστέρας του συλλόγου έδωσε τις δικές του συμβουλές στον Κλάους προκειμένου ν? αφήσει κι εκείνος εποχή στον Δικέφαλο.

Δείτε τη βράβευση και τις δηλώσεις του Αθανασιάδη όπως τις κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV στο παραπάνω VIDEO.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Κιλκισιακός (0-3) ΤΕΛΙΚΟ

Σε δύο δόσεις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Βυζάντιο-Κιλκισιακός για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 0-3.
Το πρώτο ημίχρονο που είχε γίνει το απόγευμα της Κυριακής (24/11) είχε λήξει με 0-2. Το Βυζάντιο μπήκε σήμερα αποφασιστικά, με σύμμαχο καιρό και κόσμο, για να κάνει την ανατροπή, πίεσε και είχε τις ευκαιρίες. Στο 5ο λεπτό μάλιστα ο Κιλκισιακός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αμανατίδη και το Βυζάντιο ανέβηκε ψηλά για να εκμεταλλευτεί και την αριθμητική του υπεροχή. Σε μια αντεπίθεση στο 25ο λεπτό έγινε το 0-3 και ο ρυθμός έπεσε. Στις καθυστερήσεις ο Κιλκισιακός κέρδισε και πέναλτι που συνοδεύτηκε και με κόκκινη του Κωνσταντινίδη αλλά απέκρουσε ο Καραβέλης. Ήταν η πρώτη ήττα για το Βυζάντιο στη φετινή χρονιά και η πρώτη φορά που άφησε τη κορυφή αλλά απέχει μόλις έναν βαθμό από αυτήν (17 έναντι 18 που έχει ο Πανσερραϊκός). Ο Κιλκισιακός έφτασε στους 12β. 
Φάσεις και γκολ του 2ου ημιχρόνου
Στο 2ο λεπτό φάουλ του Προβατίδη άουτ. Στο 5’ λεπτό αποβλήθηκε ο Αμανατίδης και ο Κιλκισιακός έμεινε με 10 παίκτες. Στο 6 από καλή θέση δεν κατάφερε κάτι καλό ο Προβατίδης. Στο 7 σουτ του Λόλη στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 16 σουτ του Σπυρίδη άουτ. Στο 20 σουτ του Τσίλογλου άουτ. Στο 21 μπαλιά του Σπυρίδη για τον Προβατίδη στο ύψος της περιοχής αλλά αυτός έκανε σουτ άουτ. Στο 23 σουτ του Τριανταφυλλίδη από πλάγια θέση σε κόρνερ. Στην εκτέλεση πήγε ο Μπελίτσα αλλά έδιωξε σε πλάγιο ο Προβατίδης. Στο 25 σε αντεπίθεση του Κιλκισιακού με αιχμή τον Τριανταφυλλίδη δεν έδιωξε καλά αμυντικός, η μπάλα στον Καρυπίδη που από την περιοχή με σουτ έγραψε το 0-3. Στο 33 σουτ του Τσίλογλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 34 σουτ του Λογγινίδη λίγο άουτ. Στο 35 προσπάθεια του Πτηνόπουλου στο δοκάρι και έδιωξαν αμυντικοί. Στο 92 ανατροπή του Τζεβελέκη στη περιοχή από τον Κωνσταντινίδη (που έκανε προηγούμενως διώξιμο σε σουτ), πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Βυζαντίου. Στην εκτέλεση πήγε ο Καρυπίδης αλλά απέκρουσε ο Καραβέλης.

**Διαιτητές: Βρέσκας, Μαλούτας, Γιάντσης (ΕΠΣ Ημαθίας).

Συνθέσεις:

Βυζάντιο:
Καραβέλης, Αϊβάζης, Προβατίδης (28 Κωνσταντινίδης), Τσορμπατζής, Παυλίδης, Μιχαηλίδης, Πτηνόπουλος,  Σπυρίδης, Λόλι, Τσίλογλου, Μπρατσιάνι.

Κιλκισιακός:
Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης (18 Τζεβελέκης), Λογγινίδης (39 Κωνσταντινίδης Β.), Μπελίτσα (30 Μπολόσης). 

Τα αποτελέσματα-1ος όμιλος
8η αγωνιστική
Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΠΑΟ Κοσμίου  5-1
Εθνικός Αγιονερίου – Ορφέας Ελευθερούπολης 3-2 
Έβρος Σουφλίου – Δόξα Πετρούσας  1-2
Άρης Ακροποτάμου – Μουδανιά 4-2
Πανσερραϊκός – Μακεδονικός 1-0
Διγενής Λακκώματος– Νέστος 2-4
Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός Σιδηροκάστρου 4-1
Βυζάντιο– Κιλκισιακός 0-3 

Βαθμολογία (8η αγωνιστική) 

1.Πανσερραϊκός (14-3)                   18
-----------------------------------------------
2.Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (8-5) 17
3.Αγροτικός Αστέρας (13-5)           17
4.Διγενής Λακκώματος (21-11)      14
5.Νέστος Χρυσούπολης (12-7)       14 
6.Άρης Ακροποτάμου (14-12)         14
7.Ηρακλής Αμπελοκήπων (12-8)    13
8.Κιλκισιακός (8-4)                         12
------------------------------------------------
9.Έβρος Σουφλίου (9-8)                  11
10.Δόξα Πετρούσας (4-4)                10
11.Εθνικός Αγιονερίου (7-16)           9
12.Εθνικός Σιδηροκάστρου (10-15)  8
13.Μουδανιά (7-11) 7
14.Ορφέας Ελευθερούπολης (5-11)  4
15.Μακεδονικός (2-11)                      2
16.ΠΑΟ Κοσμίου (4-19)                    2

Επόμενη αγωνιστική (9η, 1/12) 

ΠΑΟ Κοσμίου - Ορφέας Ελευθερούπολης
Δόξα Πετρούσας – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Μουδανιά – Εθνικός Αγιονερίου
Μακεδονικός – Έβρος Σουφλίου
Νέστος– Άρης Ακροποτάμου
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός
Κιλκισιακός – Διγενής Λακκώματος
Βυζάντιο- Αγροτικός Αστέρας