ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Με "φόρα" απο το Κύππελο ο Διγενής Λακκώματος την Κυριακή 24 Νοέ. Ωρα:15:00 με Νέστο Χρυσούπολης στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος"

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
  
            Με ανεβασμένη ψυχολογία επειτα απο την πρόκριση του στον τελικό του κυπέλλου εληξε σήμερα η προετοιμασία του Διγενή Λακκώματος για το εντός εδρας παιχνίδι στο ''ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ'' με το Νέστο Χρυσούπολης.
          Τα προβλήματα που εχει να αντιμετωπίσει ο Κοσμίν Μπαρκαουάν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αφορούν τους τιμωρημένους Χρήστο Τουλκερίδη και Σάκη Λαμπερναάκη, οι οποίοι εχουν συμπληρώσει κάρτες και στον αγώνα της κυριακής θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής. Απο την ιδια αναμέτρηση θα απουσιασει ο Μαραμπαϊδης εξαιτιας ενος προβλήματτος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.Το θετικό για τον τεχνικό του Διγενή ειναι οτι εχει καταληξει στους αντικαταστάτες των τριων ποδοσφαιριστών, οι οποιοι θα προέρχονανται απο την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στο οποιο η ομάδα επικράτησε εκτος εδρας του Οδυσσέα Κορδελιού με 1-0.                                                                                                                                                                             Παραλληλα, θα πρέπει να θεωρειται βέβαιο οτι στον αγώνα με τον Νέστο οι ποδοσφαιριστές του Διγενή Λακκωματος θα εχουν τη θερμή συμπαράσταση των φίλων τησ ομάδας, οι οποίοι ειναι ενθουσιασμένοι απο την μέχρι τωρα πορεία της τόσο στο πρωτάθλημα οσο και στο Κύπελλο.
 Χωρίς Χαριτίδη ο Νέστος
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ