ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Καστοριά: Φεύγουν Δημ. Τσαμασλίδης- Αλέκ.. Παπαδόπουλος

cfoot2
Σε διπλό «διαζύγιο» προχωρά η Καστοριά, αφού παρελθόν από τους «γουναράδες» λίγες ώρες πριν το γειτονικό ντέρμπι με τον Κάστορα θεωρούνται ο Λακκωματιώτης επιθετικός Δημήτρης Τσαμασλίδης και ο μεσοεπιθετικός, Αλέκος Παπαδόπουλος!

Μείον δυο παίκτες αριθμεί πλέον το ρόστερ για την ομάδα του Κώστα Κορμαρή, αφού αποχώρησαν οικειοθελώς οι Αλέκος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Τσαμασλίδης (μαζί στη φωτό), που έδειχναν φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα και έχουν σταματήσει τις προπονήσεις. Η κοινή δήλωσή τους για το «διαζύγιο» έχει ως εξής: «Αποχωρούμε από την ομάδα της Καστοριάς, για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν μπορούν να αναλυθούν αυτή τη χρονική στιγμή, διότι ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον Κάστορα και πρέπει η ομάδα να είναι προσηλωμένη σε αυτό το ματς. Έχουμε ήθος και αξιοπρέπεια. Αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι. Λυπούμαστε πραγματικά για αυτήν την ιστορική ομάδα».
Υπενθυμίζεται ότι αποχώρησαν πρόσφατα και οι Μιχιτσόπουλος, Χρήστου, Κεραμιδάς, Ράπο, Ρεντίνας (δεν υπολογίζονταν) και Σαββίδης (οικειοθελώς), με το ρόστερ πλέον να έχει μειωθεί αρκετά, ενώ τις επόμενες μέρες ενδέχεται να τοποθετηθεί επίσημα και ο πρόεδρος, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης. 
Μοιραία, το κλίμα «βαραίνει» πριν το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Κάστορα στην Χλόη, με τον Κορμαρή να μην υπολογίζει μόνο στον τραυματία Ανδρέα Σουμέλα (τράβηγμα από το ματς με τον Θεσπρωτό ο νεαρός αμυντικός), ενώ τέλος παραιτήθηκε από το πόστο του υπεύθυνου Τύπου ο Παναγιώτης Βρουσουκίδης.