ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ποδόσφαιρο απο αλλο πλανήτη ο Διγενής Λακκώματος!!!!!! 8-2 τον Αρη Ακροποτάμου!!!! Πέντε γκόλ ο Γιάννης Παπαποστόλου!!!!

 
 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΡΗΣ 
ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (8-2)

Ο Διγενής Λακκώματος παιζοντας ποδόσφαιρο απο "αλλο πλανήτη" σημείωσε το σκορ της σεζόν με το 8-2 επί του Άρη Ακροπόταμου.


Φωτιά ήταν ο Διγενής Λακκώματος που νίκησε με το αστρονομικό 8-2 τον Άρη Ακροποτάμου σε ένα ματς παράσταση για έναν ρόλο. Κορυφαίος των γηπεδούχων ο Γιάννης Παπαποστόπουλου ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ (3', 42΄, 53΄, 61΄,  89΄) . Σκόραραν και οι Βίτλης (28΄, 45΄), Στασινόπουλος (40΄). Για τον Άρη γκολ πέτυχαν οι Δουμπλατζής στο 34΄ και ο Τσέπα στο 78΄με ευστοχο πέναλτι*
 Aπο: onsports.gr
Απίστευτη νίκη πανηγύρισε ο Διγενής Λακκώματος, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μια και διέσυρε 8-2 τον Άρη.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιάννης Παπαποστόλου, ο οποίος πέτυχε πέντε τέρματα, αρχίζοντας από το 2ο λεπτό, όταν πήρε το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Χότζα στο δοκάρι και άνοιξε το σκορ. Στο 28’ ο Βιτλής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 34’ ο Δούμπλατζης μείωσε για τον Άρη, πριν ακολουθήσει η… καταιγία.
Συγκεκριμένα, στο 40’ ο Στασινόπουλος έκανε το 3-1 για τον Διγενή, δύο λεπτά αργότερα ο Παπαποστόλου διαμόρφωσε το 4-1 και στο 45’ ο Βιτλής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 5-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο το «συγκρότημα» του Λακκώματος δεν πήρε το πόδι από το… γκάζι, μια και στο 53’ ο Παπαποστόλου «έγραψε» το 6-1 και επτά λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με σέντρα σουτ διαμόρφωσε το 7-1. Στο 78’ ο Τσέπα μείωσε 7-2 με πέναλτι για τον Άρη, αλλά στο 80’ ο Παπαποστόλου με το πέμπτο τέρμα του, σημείωσε το τελικό 8-2.
 *Αναλυτικο ρεπορτάζ αυριο.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ευκολο το εργο του Θεολόγου (Κεσισόγλου- Κουπαράνη) απο Πέλλα.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Κοσμίν Μπαρκαουάν) Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Χότζα, Γεωργιάδης, Βιτλής (68’ Κωστικίδης), Δραγανίδης (67’ Σαρβανίδης), Στασινόπουλος, Μιχάλης (65’ Αντωνιάδης), Παπαποστόλου.
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ:(Καραμπετάκης Νίκος) Χατζηνικολής, Ρετσινάς (23’ Δούμπλατζης), Φίλων, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Κάμπατζης (59’ Δρούζας), Καραγιαννίδης, Σακκόπουλος, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (46’ Σάσσος).
 
cfoot2
Παραιτήθηκε από τους Καβαλιώτες ο έμπειρος τεχνικός μετά το 8-2 στο Λάκκωμα, η διοίκηση αποφασίζει αν κάνει δεκτή την παραίτηση.

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε μετά τη συντριβή την Κυριακή στο Λάκκωμα, με 8-2 από το Διγενή, ο τεχνικός του Άρη Ακροποτάμου, Νίκος Καραμπετάκης. Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη του «ναυαγίου», αρχικά η διοίκηση του Χρήστου Παρασκευά δεν έκανε δεκτή την παραίτηση, πιέζοντάς τον να ανακαλέσει και το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα, σε έκτακτο συμβούλιο.
«Αν δεν υπήρχε το συναίσθημα, η φιλία με τη διοίκηση και αυτή η επιτυχημένη τριετία, θα είχα ήδη φύγει. Απλά είναι μια τραγική ήττα, ίσως δεν έχω πολλά ακόμα να προσφέρω και δε θα ήθελα να πέσει το βάρος της ήττας στα παιδιά. Ζητάμε συγνώμη απ’ όλους, η ήττα αμαυρώνει την ιστορία μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες με τέτοιο σκορ, ήταν καταστροφή το ματς. Δεχθήκαμε τρία γκολ από το 40 ως το 45. Ο εφιάλτης συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος, δεν είχαμε ψυχολογία και ήρθε ο διασυρμός» τόνισε σε δηλώσεις του ο Καραμπετάκης. 
 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ 1ος ΟΜΙΛΟΣ