ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η συνέντευξη του Πασχάλη Δραγανίδη στην mikriliga.com


Δραγανίδης: Αξια την πρόκριση το Λάκκωμα

 
cfoot2
Ο νεαρός μέσος του Διγενή Λακκώματος, που πέτυχε το πρώτο γκολ με την Πετρούσα (2-2) στο Κύπελλο μίλησε στη mikriliga.com για την πρόκριση στα πέναλτι (5-4) και τη συνέχεια.

Για την κυριακάτικη πρόκριση στα πέναλτι με τη Δόξα Πετρούσας και για την επόμενη φάση του Κυπέλλου (περιμένει ο Ορφέας Ελευθερούπολης και στο βάθος… ΑΕΚ) μίλησε στη mikriliga.com ο 21χρονος μέσος του Διγενή Λακκώματος, Πασχάλης Δραγανίδης, που γύρισε το καλοκαίρι στην ομάδα της Χαλκιδικής και πέτυχε το πρώτο γκολ με τους Δραμινούς: «Στο ματς με την Πετρούσα μπήκαμε καλά, είχαμε κατοχή, έλεγχο και προηγηθήκαμε 2-0. Από αδράνεια της άμυνας ήρθε το 2-1 πριν την ανάπαυλα, ενώ στο δεύτερο μέρος χωρίς φάσεις έγινε το 2-2 από στημένη φάση, με αποτέλεσμα να πάμε στην παράταση. Μετά δείξαμε θέληση και ψυχραιμία και τα καταφέραμε δίκαια. Θέλουμε να περάσουμε και την Ελευθερούπολη, θα είναι δέλεαρ να παίξουμε με την ΑΕΚ μετά».
Για να συνεχίσει ο πρώην χαφ των Πανθρακικού και Επανομής (πέρυσι στη Β΄ Εθνική, ακολουθώντας στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» τους Λαμπερνάκη και Σπανό): «Στο πρωτάθλημα στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Το ίδιο ισχύει και στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Ακροπόταμο. Ατού του Διγενή είναι το νεανικό και φιλόδοξο ρόστερ, έχουμε πάθος και όρεξη. Είμαστε ανταγωνιστικοί για την κατηγορία, παρότι λείπει η εμπειρία που είχαμε στην προηγούμενη θητεία μου. Όσο για μένα, θέλω να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά και στο τέλος να βρεθώ σε υψηλότερη κατηγορία».