ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ: Ολο το πρόγραμμα όπως το ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

cfoot2
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής όπως το ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

1ος όμιλος Κυριακή 13 Οκτ. 2013, Ωρα:15:00
Ορφέας Ελευθερούπολης-ΠΑΟ Κοσμίου
Διγενής Λακκώματος-Δόξα Πετρούσας
Αρης Ακροποτάμου-Κιλκισιακός
Εθνικός Σιδηροκάστρου-Αγροτικός Αστέρας


2ος όμιλος 13/10/2013, 15:00
Οδυσσέας Κορδελιού-Κοζάνη ΦΣ
Εθνικός Φιλιππιάδας-Οικονόμος Τσαριτσάνης
Καμπανιακός-Καστοριά
Δόξα Πενταλόφου-Λάρισα


3ος όμιλος 13/10/2013, 15:00
Τρίκαλα 1963-Χαλκίς ΑΟ
Αχιλλέας Νεοκαισαρείας-Μαχητής Τερψιθέας
Λευκάδια Νάουσας-Κύμης ΑΟ
Αμπελωνιακός-Ρήγας Φεραίος


4ος όμιλος 13/10/2013, 15:00
Μεσολογγίου ΑΕ-Καλαμάτα
Καραϊσκάκης ΑΕ-ΠΦΟ Πανοπούλου
Ατρόμητος Αχαΐας-Παμβουπρασιακός
Εθνικός Σαγέικων-Μεσσηνιακός


5ος όμιλος 13/10/2013, 15:00
Κισσαμικός-Ατσαλένιου ΠΟ
Ολυμπιακός Λαυρίου-ΑΟ Νέας Ιωνίας
ΑΟ Τραχώνων-Πανελευσινιακός
Ιωνικός-Ρούβας


6ος όμιλος 13/10/2013, 15:00
Μανδραϊκός-Κυανούς Αστήρ Βάρης
Τριγλίας Ραφήνας ΑΟ-Θύελλα Ραφήνας
Αγιος Νικόλαος-Κηφισιάς ΑΕ
Ηλυσιακός-ΑΕΚ

Αυτό πόνεσε Κλάους?

Όταν οι μηχανές παίρνουν "φωτιά" και ο φωτογράφος έχει κέφια!!!!

 Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η παραπάνω φωτογραγία που απεικονίζει τον Λακκωματιότη διεθνή επιθετικό Στέφανο Αθανασιάδη να δέχεται μία κλωτσιά στο κεφάλι από τον Τζέφρει Γκουβελέου στο ματς της περασμένης Πέμπτης  ανάμεσα στην Άλκμααρ και τον Δικέφαλο. Ευτυχώς για τον Κλάους δεν προέκυψε τραυματισμός...

Το παραπάνω στιγμιότυπο φιλοξενείται και σε σελίδες του εξωτερικού ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα της Ευρώπης!!!

2-2 στην Κομοτηνή ο Διγενής Λακκώματος με το Κόσμιο αντι για 2-5

 
 ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (1-1)
 
Ισόπαλος 2-2 με το Κόσμιο εκτός έδρας, αναδείχθηκε ο Διγενής. Συγκλονιστικό μάτς εγινε στην Κομοτηνή  με τον Διγενή Λακκώματος να "επιστρέφει" με αντεπίθεση διαρκείας απο το 2-0 εις βάρος  του κόντρα στο Κόσμιο στο τελικό 2-2 αντι 2-5. Η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν απόντος και του Γιάννη Παπαποστόλου είχε και δυο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες ενω "φωνάζει" ξανά για την διατησια αφου δεν του δόθηκαν και 2 πέναλτι!!!!!Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας αλλα δικαιούταν την νίκη. Μάλιστα είχαν δυο δοκάρια στο 8΄με τον Στασινόπουλο αλλά και τον Κωστικίδη στο 85’, μια φάση που στην εξέλιξη της οι άνθρωποι του Διγενή ζήτησαν το δευτερο πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων ενω το πρώτο πέναλτι ηταν σε ανατροπη του Τουλκερίδη. Στο 13’ ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Σαραγιώτη στο 39’ να γράφει με αυτογκολ το 2-0. Ο Διγενής όμως αντέδρασε και στο 49’ με κεφαλιά του Τουλκερίδη έκανε το 2-1, ενώ στο 53’ ο Βιτλής με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-2.   

  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Για δευτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Διγενής εχει παράπονα απο την διαιτησία  αυτη  την φορά απο τους Σερραίους Τζουμαλάκη (Ζεγκερίδη- Αναστασιάδη)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Βαλσαμής (82’ Αθανασίου), Ζούλης, Γεμενετζής, Κυπιρτόγλου (50’ Παναγιωτόπουλος), Μουστάκας, Φωτιάδης (85’ Ζαράκης), Σταύρου, Λυκούδης, Βασιλακάκης.                                                                                                                                                  :ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης (78’ Μανώλη), Μπόντης (46’ Κωστικίδης), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (46’ Βιτλής), Αθανασιάδης, Μιχάλης.