ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ!!!!!

 
 ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (1-0)

Την ήττα από την ομάδα της Καβάλας γνώρισε ο Διγενής με 1-0, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Παπαγγέλη. Ηταν μαγική εικόνα ο αγώνας αφου ο Διγενής Λακκώματος είχε την καθολική υπεροχή του παιχνιδιού, οι κιτρινόμαυροι ωστόσο ηταν τυχεροί αφου εκτός του τερματοφυλακά τους ειχαν και τον διαιτητή Παπαγγέλη απο την Κομοτηνή. Το συγκρότημα του Κοσμίν Μπαρκαουάν, έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Σουμουλίδη ωστόσο, να λέει όχι στους ποδοσφαιριστές του Διγενή. Στο 32’ ο Μιχάλης επιχείρησε δυνατό σουτ, ο τερματοφύλακας του Βυζαντίου όμως μπλόκαρε την μπάλα. Στο 38΄ ο Δραγανίδης έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Παυλίδης, ο οποίος έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 46’ ο Σουμουλίδης, φώναξε και πάλι «παρών» όταν εξουδετέρωσε το τετ ά τετ του Παπαποστόλουμετά απο ασίστ του Σαραγιώτη. Στο 61’ το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη κατάφερε να προηγηθεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη απο το κέντρο του γηπέδου αφου η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και με την βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα του Γκουρτζελά.Στο 77΄ ο Σουμουλίδης σταματά τν Μιχάλη σε μια φάση οπου το Λάκκωμα ζήτησε πέναλτι ενω στο 85΄ο Βιτλής εκτέλεσε φάουλ και η κεφαλιά του Λαμπερνάκη εφυγε λίγο αουτ. Στο 87’ το Κοκκινόχωμα έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Καπνόπουλος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό φάουλ.Στο δυνατό φάουλ που εκτέλεσε ο Μιχάλης ο Σουμουλίδης και πάλι δήλωσε παρόν!!! Στο 91΄νέα ευκαιρία με τον Μιχάλη και πάλι ο γκολκήπερ του Βυζαντίου ηταν εκεί!!!!!. Στο 95' το Λάκκωμα  κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αθανασιάδη με ενα πανέμορφο σε εκτέλεση γκόλ με ανάποδο ψαλίδι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης ωστόσο να καταλογίζει επιθετικό φάουλ στον επιθετικό του Διγενή και ενω βρισκόταν ολομόναχος να ακυρώνει το γκολ, προκαλώντας την εντονη αντίδραση των ανθρώπων του συλλόγου της Χαλκιδικής αλλα και του παρατηρητή διαιτησίας   
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δικαιολογημένα τα εντονα παράπονα του Διγενή για τον Παπαγγέλη απο την Κομοτηνή αφου ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ και διαμόρφωσε ετσι το τελικό αποτέλεσμα!!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ;                                                                                                                                                 . ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ.:(Στέλιος Κατρακυλάκης) Σουμουλίδης, Μαυρομάτης, Προβατίδης, Φωτόπουλος, Παυλίδης, Τζορμπατζής, Λόλι (57’ Σαουλίδης), Καπνόπουλος, Μπρατσιάνι, Τσίλογλου (81’ Αϊβάζης), Πτινόπουλος (70’Σκονίδης).                                                                                                                               ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Κοσμίν Μπαρκαουάν). :Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Κουνουπάκης, Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης, Κωστικίδης, (55’ Βιτλής) Δραγανίδης, Στασινόπουλος (72’ Μπίκας), Παπαποστόλου (79’ Αθανασιάδης), Μιχάλης.

ΚΑΣΤΟΡΙA: Ο Τσαμασλίδης εβγαλε το "οπλο" του και πυροβολεί

ΣΤΟ 67ο ΜΠΗΚΕ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΟΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ VS ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (6-1)

Γ¨ ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα και βαθμολογία του 1ου Ομίλου (2η αγωνιστική)