ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κοντά στον μικρό Απόστολο

Μια επιθυμία ενός μικρού φίλου του ΠΑΟΚ εκπλήρωσαν οιΣτέφανος Αθανασιάδης και Δημητρης Σαλπιγγιδης, καθώς βρέθηκαν δίπλα στον 8χρονο Απόστολο.
Μπροστά στην απλότητα και την ειλικρίνεια των παιδιών, όλα μοιάζουν πολύ μικρά. Ακόμα κι όταν η ζωή γίνεται άδικη και τα δοκιμάζει στερώντας τους το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, εκείνα παραμένουν αυθεντικά κι απλώς αναζητούν μερικές στιγμές χαράς. Οπως ο 8χρονος Απόστολος. Η επιθυμία του ήταν να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μια επιθυμία στην οποία δεν μπορείς να πεις όχι.
Ετσι, το πρωί της Παρασκευής (27/09) δύο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Στέφανος Αθανασιάδης πέρασαν τις πόρτες του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για να επισκεφτούν τον μικρό θαυμαστή τους που νοσηλεύεται στην παιδογκολογική πτέρυγα.
Ο Απόστολος δεν γνώριζε τίποτα. «Τρελάθηκα όταν τους είδα, δεν το περίμενα, το ήξεραν όλοι εκτός από μένα», μας είπε και πρόσθεσε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία ήταν κάτι μοναδικό, γιατί πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου να γνωρίσω από κοντά ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μου ομάδας. Ολο το δωμάτιο μου είναι ΠΑΟΚ, έχω αφίσες, ρολόι ΠΑΟΚ, κάδρα, φόρμες, πιτζάμες. Ολα είναι ΠΑΟΚ».
Στην ερώτηση ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης, ο Απόστολος ήξερε να… ντριπλάρει καλύτερα από τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη μαζί. «Ολοι οι παίκτες μου αρέσουν». Οσο για την εμπειρία της συνάντησής του με τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και τις εντυπώσεις του, ο Απόστολος είπε: «Από την τηλεόραση φαίνονται διαφορετικοί αλλά και από κοντά καλοί είναι».
Για το κλείσιμο, τα λόγια του Απόστολου είναι ο ιδανικός επίλογος: «Να είναι καλά και οι δύο που ήρθαν να με δουν, για να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε να παίζουν μπάλα. Σίγουρα θα πάω μια μέρα να τους δω στο γήπεδο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα πάω σε έναν αγώνα και σε μια προπόνηση, να με περιμένουν».
onsports.gr