ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

(2-2) ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΟΞΑ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ

......και πάλι σκόραρε ο ΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ       (2-2)
                                                                                                                                                              Σε ένα δυνατό φιλικό με πολλές φάσεις και γκολ, η Δόξα Πενταλόφου ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Διγενή Λακκώματος. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν με εκτελέσεις φάουλ για τους γηπεδούχους οι Δαλκίδης(38΄) και Σαπάνης(42΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Αθανασιάδης(33΄) και Αρης Μιχάλης (36΄). Στο89΄ λεπτό του αγώνα λίγο έλειψε ο Διγενής να «κλέψει» τη νίκη, καθώς το σουτ του Στασινόπουλου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Καστανίδη. Για τους νεοφώτιστους αγωνίστηκαν οι: Καστανίδης, Σείζης, Σαραμορλής, Δαλκίδης, Σαπάνης Γ, Ταίρης, Σταμπουλής, Αραμπατζούδης, Λαρέντζος, Σαπάνης Μ, Ιβάνοφ. Ενώ έπαιξαν και οι: Μπουτουριδης, Κορώνας, Καραφιλίδης, Σκέντο. Από την πλευρά του ο Κοσμίν Μπαρκαουάν επέλεξε τους: Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκη, Κουνουπάκη, Χότζα, Τουλκερίδη, Γεωργιάδη, Μαραμπαϊδη, Δραγανίδη, Αθανασιάδη, Μιχάλη, Στασινόπουλο. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Πασούδης, Αντωνιάδης, Μανίκας, Σαρβανίδης, Μπίκας Xατζηαναγνώστου, Μποντής ενω δεν αγωνίστηκαν οι Παπαποστόλου και Βιτλής(τραυματίες)

ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Μια από τις πιο «δυνατές» μεταγραφές στο τρέχον παζάρι ολοκλήρωσε ο Ορφέας, Ελευθερούπολης εντάσσοντας στο δυναμικό του αναμφίβολα έναν από τους πιο αξιόλογους παίκτες από τη λίστα των ελεύθερων. Συγκεκριμένα, κάτοικος Ελευθερούπολης γίνεται ο Λακκωματιώτης Γρηγόρης Ευθυμιάδης , ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που πέτυχε πέρυσι 12 γκολ στην κατηγορία με τον Οδυσσέα Κορδελιού (πρώτος σκόρερ του) και δεύτερος στην Γ΄ Εθνική. Ο Ευθυμιάδης συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη και τη Δευτέρα θα υπογράψει και τυπικά το συμβόλαιό του, ξεκινώντας προπονήσεις με την νέα του ομάδα τον Ορφέα που θα ειναι αντίπαλος με τον Διγενή Λακκώματος στον 1ο ομιλο της Γ΄ Εθνικής.
Ο νεαρός φορ στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Κ20 ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ αποτέλεσε πόλο έλξης και «μήλον της έριδος» για μια πλειάδα ομάδων (απασχόλησε μεταξύ άλλων Άρη, ΑΕΚ, Γλυφάδα, Πανσερραϊκό,Πανηλειακό, Διγενή Λακκώματος, Κιλκισιακό).