ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΠΟ / Γ’ Εθνική: Στη Φλώρινα η κλήρωση Κυπέλλου και Πρωταθλήματος (Δευτέρα 2 Σεπ. ωρα:11:00)



Στη Φλώρινα αποφάσισε η ΕΠΟ να διεξάγει τη Δευτέρα (2/9, 11:00) τις κληρώσεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής οπου συμμετέχει και ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
Η Επιτροπή Γ’ Εθνικής αποφάσισε να κάνει την κλήρωση εκτός Αθηνών και κατέληξε στην Φλώρινα, αν και η τοπική Ένωση δεν εκπροσωπείται με ομάδα στην κατηγορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η κλήρωση για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2013-2014, θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Φυσιολατρικού Ομίλου Φλώρινας (Λόφος Αγ. Παντελεήμονα).

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο  ΜΑΡΑΜΠΑΪΔΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ
   
    ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  (1-0)
  Στο πρώτο  του φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ εδειξε πολύ καλά στοιχεία και επικράτησε του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ με 1-0. Αυτή ηταν η πρώτη ηττα για τους "πράσινους" που σε 8 αγώνες που ειχαν δώσει ως τώρα ηταν αήττητοι  με αποκορύφωμα βέβαια τη νίκη επι του ΗΡΑΚΛΗ. 
          Ηρθε όμως η στιγμή να χάσουν απο τον ΔΙΓΕΝΗ που την Τετάρτη 28 Αυγ. δίνει νέο δυνατό τέστ με τον ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ στην Χαλάστρα.

           Ο αγώνας πάντως είχε φάσεις εκατέρωθεν και οι δυο ομάδες έδειξαν θετικά στοιχεία εν οψει της εναρξης του πρωταθληματος της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.
           Το μοναδικό γκόλ της συνάντησης πέτυχε ο Μαραμπαϊδης στο 29΄
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δημητριάδης (Χριστάκογλου - Ευμορφούλης) της ΕΠΣ Χαλκιδικής
   ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: (Κοσμίν Μπαρκαουάν)Γκουτζελάς, Μπίκας, Σπανός, Χότζα, Σαραγιώτης, Μανόλι, Μαραμπαίδης, Δραγανίδης, Λαμπερνάκης, Βιτλής, Παπαποστόλου. Αγωνίστηκαν και οι Παπαβασιλείου, Λιόλιος, Κουνουπάκης, Πασούδης, Μανίκας, Σαρβανίδης, Γεωργιάδης, Χατζηαναγνώστου, Κωστικίδης, Μπόντης και Μιχάλης.                                                                                                                                    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (Αποστολος Πάπας)Παπαϊωάννου, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Πουρσανίδης, Τσίτας, Μαρίγκος, Κατσαμακίδης, Αράπης, Γεωργούλας, Κρυστάλλης, Λένος. Έπαιξαν ακόμη οι Παπαστεργίου, Γαρύφαλλος, Σαμπανίδης, Ορφανίδης, Θεοδωρίδης.