ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΠΟ: ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΑΠ!!!

Με νέα δεδομένα παίζουν μπάλα στην ΕΠΟ για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘνικής στο χορηγικό κομμάτι. Με εμπορικές ομάδες πλέον στην κατηγορία, αναζητούν μεγάλο χορηγό ώστε να βάλουν χρήματα στα ταμεία που δεν αποκλείεται να αγγίζουν και το 1 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η δημιουργία Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής έγινε με άξονα τα τηλεοπτικά δικαιώματα που πιθανότατα να φέρουν έσοδα έως και 250.000 ευρώ με ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός.

Δεν περιμένουν όμως μόνο αυτό να γεμίσουν τα ταμεία, αλλά την ψάχνουν και για χορηγό πρωταθλήματος που υπό άλλες συνθήκες θα έβλεπαν με το κυάλι. Σύντομα θα σκάσει συμφωνία με εταιρία που θα φέρει μπόλικα ευρώ στην Ομοσπονδία και συνάμα μέρος αυτών θα δοθούν στις ομάδες της κατηγορίας ανάλογα με τα έσοδα των χορηγών, και θα μοιραστεί το ποσο σε όλες τις ομάδες.

Επιπλέον στην ΕΠΟ την ψάχνουν και για χορηγία από τον ΟΠΑΠ που σήμερα άλλαξε χέρια το μάνατζεμεντ και πέρασε στα ελληνοτσεχική κοινοπραξία Emma Delta στην οποία συμμετέχει ο Μελισσανίδης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και πάνω σε αυτήν την υπόθεση. Ευνοούν βλέπετε και οι συνθήκες που υπάρχουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο πλέον με την παρουσία των ομάδων με ισχυρό brandname.

ΠΗΓΗ:mikriliga. com
Γ. ΦΩΣΚΟΛΟΣ
 

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΣΤΙΣ 26 ΑΥΓ. ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ

EΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει στα σωματεία – μέλη της, ότι οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Χαλκιδικής για την προσεχή περίοδο 2013 – 2014, θα πραγματοποιηθούν στο «Café Bar Bistro Sante» στην κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 με ώρα έναρξης 20:30.
Πριν την έναρξη των κληρώσεων θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των επάθλων της παρελθούσης περιόδου 2012 – 2013, στις πρωταθλήτριες ομάδες Α΄, Β΄, Γ΄ Ερασιτεχνικής, Νέων και Παίδων και σε όσες πέτυχαν τον προβιβασμό τους σε ανώτερη κατηγορία. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή τιμητικών πλακετών σε ανθρώπους και φορείς για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο του Νομού.
Σας περιμένουμε - στην είσοδο του καταστήματος με δυο δωρεάν προσκλήσεις για κάθε σωματείο και οι οποίες είναι μια ευγενική χορηγία της διεύθυνσης του «Café Bar Bistro Sante» - για μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά.